Appel iMac Cep telefonu Bilgisayarın Türkiye Satış Fİyatı

/ 29 Ekim 2017 / 1.443 / yorumsuz
Appel iMac Cep telefonu Bilgisayarın Türkiye Satış Fİyatı

Apple iMac Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Apple’ın bu yıl içerisinde tanıması beklenen yeni iMac modelinin özellikleri ve çıkış tarihi hakkında yeni bilgiler geldi.

Apple, uzun bir süredir yenilemediği iMac modellerini 2017 yılı içerisinde yenilemeyi planladığını duyurmuştu. Bu haberin ardından yeni iMac modellerinin uzun ömürlü olması için güçlü bir donanım ile geleceği söylenmişti. Bugün ise iMac’in özellikleri ve çıkış tarihi hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı.

Yeni iMac özellikleri nasıl olacak?

Söylentilere göre yeni iMac; Intel E3-1285 v6 işlemciye ve 16 GB RAM’e sahip olacak. 16 GB RAM, opsiyonel olarak 32 GB veya 64 GB’a kadar yükseltilebilecek. Daha hızlı okuma ve yazma hızı için 2 TB’a kadar yükseltilebilen NVMe SSD’nin iMac modellerinde yine opsiyonel olarak sunulması bekleniyor.

Yeni iMac modellerinde ayrıca VR destekli AMD grafik biriminin bulunacağı söyleniyor. Thunderbolt 3 ve USB Type-C bağlantı noktaları ile gelecek olan yeni iMac’in yanında yeni Apple aksesuarları da gelecek. Yeni Apple aksesuarları arasında Touch Bar’lı Magic Keyboard ve daha ergonomik bir Magic Mouse yer alacak.

Ekran konusunda ise Apple yine bir çığır açacak. Yeni iMac modelleri 8K ve 4K çözünürlüğünde P3 Gamut destekli ekran ile gelecek. iMac’lerin Ekim ayında satışa sunulması bekleniyor. Ancak fiyat konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz