Google Home Google Assistant Nasıl Sipariş Verilir

/ 29 Ekim 2017 / 1.371 / yorumsuz
Google Home Google Assistant Nasıl Sipariş Verilir

Artık Alışverişlerinizi Sizin Yerinize Google Home Yapacak 

Google Home ve Google Assistant işbirliği ile Google harikalar yaratmaya devam ediyor. Teknolojinin hayatınızı kolaylaştırmasını sağlamak amacı ile sürekli olarak yeni özellikleri uygulamaya koymaya devam eden Google sunduğu yeni hizmet ile kuracağınız cümlelerle evinizde ihtiyaç duyduğunuz her şeyin siparişini büyük bir kolaylıkla yapmanızı sağlayacak.

Google Home İle Siparişlerinizi Kolayca Verin 

Sunulan hizmet büyük bir kolaylık olarak kabul edilirken ne yazık ki uygulama henüz Türkiye’de kullanıma sunulmuş değil. İşin kötü tarafı ise Türkiye’de kullanıma sunulup sunulmayacağının da belli olmaması olarak öne çıkıyor. Ancak uygulama şu anda Amerika’da Google Express ile karşılıklı olarak anlaşma yapan tüm perakendeciler aracılığı ile kullanıma sunulmuş durumda. Yani Amerika’da yaşayan kişilerin sunulan bu hizmetlerden yararlanmasına olanak sağlanıyor.

Google Home Hoparlörü İle Konuşmanız Yeterli 

Uygulamanın sunduğu özelliklerden yararlanmak isteyen kişilerin Google Home hoparlörüne “How do I shop?” sorusunu sormanız. Bu komutun ardından sipariş vermek istediğiniz ürün ya da ürünleri sesli olarak telaffuz ederek söylemeniz gerekiyor. Bu hizmeti kullanmak isteyen kişilerin ilk olarak Android işletim sistemini kullanan cihazlar üzerinden Google Home uygulamasına giriş yapmaları, sistem üzerinden ödeme sistemi ve adres bilgilerini eksiksiz olarak girmeleri gerekiyor. Bu işlemleri yaptıktan sonra alışverişlerinizi sorunsuz bir şekilde tamamlamanıza izin veriliyor. Türkiye’de bu hizmetin ne zaman kullanılacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz