BlackBerry Mercury Android İşletim Sistemi Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.152 / yorumsuz
BlackBerry Mercury Android İşletim Sistemi Özellikleri
Android Kullanan En Yeni BlackBerry “BlackBerry Mercury”
Akıllı telefon pazarında kaybettiği gücünü yeniden kazanmak için çeşitli girişimlerde bulunmaya devam eden BlackBerry bu amaçla büyük bir sır gibi sakladığı son projesi BlackBerry Mercury üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Blackberry tarafından üretimine devam edilen DTEK 50 ve DTEK 60 modellerinin ardından DTEK 70 yani bilinen diğer adı ile BlackBerry Mercury modeli için de yeni bilgi sızıntısı gerçekleşti. 
Çin’in en büyük sosyal medya platformu olan ve çalışma prensibi olarak Twitter ile benzerlik gösteren Weibo’da ortaya çıkan yeni fotoğraflar sır gibi saklanan BlackBerry Mercury için oldukça büyük ipuçları vermiş oldu. Özellikle de telefonun Android işletim sistemine sahip olduğu ve klavyesi içinde klasik BlackBerry klavye tercihinde bulunduğu görülüyor. Ancak resimlerdeki görüntü ile daha önce BlackBerry tarafından yapılan sunumda gösterilen resimlerin çok farklı olması resimlerin sahte olması ihtimalini güçlendiriyor. 
BlackBerry Mercury modelinde dikkat çeken özelliklerinden biride cihazın kamerası oluyor. Cihazın arka kamerası olarak 18 MP bir kamera tercih edilirken ön kamera için ise 8 MP tercih ediliyor. Bu da satın almak istediği akıllı telefonda kamera tercihi etkili olan kişilere oldukça cazip bir seçenek sunulması anlamına geliyor. BlackBerry Mercury fiyat ve piyasaya çıkış tarihi olarak ise henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak yapılan gayri resmi açıklamalarda 2017 yılının ilk 3 aylık döneminde telefonun satışa sunulacağı belirtiliyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz