Viber de Yazılan Mesajları ve Fotoğrafları otomatik Silme

/ 29 Ekim 2017 / 6.469 / 1 Yorum
Viber de Yazılan Mesajları ve Fotoğrafları otomatik Silme

Artık Eski Fotoğraf ve Videolar Viber’de De Silinecek

Her ne kadar WhatsApp uygulamasının gölgesinde kalsa da yine de en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan Viber her geçen gün rakiplerinin önüne geçmek için kendisini geliştirmeye devam ediyor. Telefonunuza indirdiğiniz her mesajlaşma uygulamasında olduğu gibi Viber uygulaması da kişisel videolarınızı, fotoğraflarınızı, en çok kimlerle iletişim kurduğunuz ya da finansal hizmetlerin hangilerini daha sık kullandığınız gibi pek çok veriyi kaydediyor.

Viber Gizli Mesaj Özelliği

Ancak Viber rakiplerinden farklı olarak şifreli mesajlaşma uygulamaları konusunda rakiplerinden çok daha üstün bir performans sergiliyor. Viber tarafından kullanıma sunulan yeni “gizli mesaj” uygulamasında bu özellik bir üst seviyeye taşınıyor. Bu sayede gönderilen resim ve videolar görüntülendikten sonra yeni özelliğin aktif edilmesi durumunda otomatik olarak silinmeleri sağlanıyor. 

Bu yeni özellik aktif edilmeden önce de Viber üzerinden gerçekleştirilen sohbetlerin hem sohbeti başlatan kişinin telefonu üzerinden hem de karşı taraftan silinmesine olanak sağlanıyordu. Geliştirilen bu yeni özellik sayesinde ise isteyen kişilerin gizi mesaj özelliği ile karşı tarafın gönderildiği resimlerin karşı tarafın ne kadar süre boyunca görüntülenebileceğine karar veriyorsunuz. Viber gönderilen resimlerin 1, 3, 7 ya da 10 saniye gibi belirlenen süre boyunca görüntülenmesini ve ardından otomatik olarak silinmesini sağlıyor. Buna ek olarak gönderilen videolarda istenildiği takdirde gönderilen cihazda sadece bir kere görüntülendikten sonra yine otomatik olarak silinmesini sağlıyor. 

Okunmayan WhatsApp Mesajını Silme ve Geri Alma Özellikleri Geliyor
 
Viberi İndirmek İster misiniz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz

Viber de Yazılan Mesajları ve Fotoğrafları otomatik Silme (1 Yorum)

  1. Viber kullanıcısıyım bu sabah mesajlarımın silindiğini farkettim ama ben silmedim neden oldu acaba bi fikriniz var mı??