TWRP Android Uygulaması İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.485 / yorumsuz
TWRP Android Uygulaması İndir

Artık TWRP’de Google Play Store Mağazasında

Pek çok kişi tarafından kullanılmak istenen ancak Android cihazlara kurulumu son derece karmaşık bulunan TWRP uygulaması artık Google Play Store üzerinden indirilebilecek. ROOT yapılan cihazlarda custom recovery en önemli araçlardan biri olarak kabul edilmektedir. Bu araç sayesinde ROOT yapmış olduğunuz cihazınıza dilediğiniz ROM seçeneğini yüklemenize olanak sağlarken aynı zamanda yedek alma konusunda da büyük oranda kolaylık sağlamaktadır.

Telefonun içerisinde gelen hazır menüde yar alan kurtarma (recovery) seçeneği sayesinde telefonununuz içerisinde ses ve güç düğmelerini kullanarak özgürce dolaşmanızı mümkün kılmaktadır. İndirilen TWRP ise bu özelliğin yerine telefonun bu menüsünü arayüz içerisinde ekranın dokunmatik işlevinden yararlanarak kullanmanızı mümkün kılmaktadır. Yine sistem seviyesinde ki işlemlerde TWRP sayesinde çok daha kolay bir şekilde yapılabilmektedir.

Artık uygulamanın resmi olarak Google Play Store üzerinden kullanıma sunulması hem uygulamadan resmi olarak yararlanılması hem de güncellemelerin çok daha kolay bir şekilde alınabilmesi anlamına geliyor. Özellikle de güncellemeleri otomatik olarak alan kişilerin ek bir işlem yapmalarına gerek kalmadan gelen her TWRP güncellemesinden haberi olacak ve güncellemeleri anında yükleyerek çok daha etkin bir şekilde uygulamadan yararlanacak. Böylelikle sık sık TWRP sitesini ziyaret ederek yeni bir güncelleme bulunup bulunmadığı haberlerini takip etmenize gerek kalmıyor. Getirilen bu resmi çözümlerden yararlanmak isteyen kişilerin Google Play Store üzerinden TWRP yazarak uygulamayı indirmeniz yeterli olacaktır. Dilerseniz Aşağıdaki Linkten Google Play Storea geçiş yapabilirsiniz


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz