Whatsapp Çalışmayan Telefonlar Hangileri

/ 29 Ekim 2017 / 1.284 / yorumsuz
Whatsapp Çalışmayan Telefonlar Hangileri

WhatsApp Eski Cihazlar İçin Yeni Kararlar Aldı

Kuruluşunun 7. yılını düzenlediği çeşitli etkinlikler ile kutlamaya devam WhatsApp kuruluş yıldönümünü kutladığı bu dönemde yeni kararlar aldığını duyurdu. Daha önce de eski cihazlara verdiği destekleri gözden geçireceğini duyuran firma Nokia ve Blackberry modellerini tercih eden kullanıcılara kötü haberi verdi.

Bu Telefonları Kullanıyorsanız Artık WhatsApp Kullanamayacaksınız

Kurulmuş oldukları 2009 yılında bu yana akıllı telefon sektörünün büyük bir hızla değiştiğini ve geliştiğini belirten WhatsApp bu teknolojiye ayak uydurmak için eski cihazlara verdikleri desteği çekmek zorunda olduklarını dile getirdi. Firma tarafından yapılan bir önceki açıklamada İOS 6 ve iPhone 3 için 2016 yıl sonu itibari ile artık hizmet vermeyeceklerini belirten firma aynı zamanda Windows 7, Android 2.2 Froyo ve Android 2.1 Eclair işletim sistemlerini kullanan akıllı cihazlar içinde artık himet desteği vermeyeceğini duyurdu.

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan ve getirilen yeni özellikler ile her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmayı başaran WhatsApp bu telefonlara ek olarak Nokia markalı Nokia S40 ve Nokia Symbian S60 modeli ile Blackberry 10 ve Blackberry OS modellerinin de artık desteklenmeyeceğini belirtti. Yani bu telefon modellerini tercih eden kişiler artık ne yazık ki telefonlarından WhatsApp uygulamasını kullanamayacaklar. Uygulamayı tercih etmek isteyen kişilerin WhatsApp destekleyen telefonlardan birini tercih etmeleri gerekecek.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz