Asus ZenFone AR 2017

/ 29 Ekim 2017 / 1.213 / yorumsuz
Asus ZenFone AR 2017

 
Asus da Tango’ya başlıyor

Lenovo’nun Phab2 Pro Google Tango akıllı telefonu zaten piyasaya sürüldü ve görüşe göre Asus yeni bir Project Tango telefonu ile ortaklık kuruyor. Raporlara göre Tayvanlı akıllı telefon üreticisi Asus, Project Tango için hazır olacak yeni Zenfone’u tanıtmaya hazırlanıyor.

Aynı söylentiye göre ZenFone AR olarak adlandırılacak bu yeni telefon CES 2017‘de tanıtılacak. Digitimes’ın dediğine göre Asus CEO’su Jerry Shen ZenFone AR‘ın daha iyi bir performansa ve rekabetçi bir fiyaskoyuna sahip olacağına işaret ederek bunu doğruladı.

Lenovo’nun Phab2 Pro Google Tango akıllı telefonu zaten piyasaya sürüldü ve görüşe göre Asus, yeni bir Project Tango telefonuyla ortaklık kuruyor. Raporlara göre Tayvanlı akıllı telefon üreticisi Asus, Project Tango için hazır olacak yeni Zenfone’u tanıtmaya hazırlanıyor.

ZenFone AR 2017’de

Aynı söylentiye göre ZenFone AR olarak da bilinen bu yeni telefon CES 2017’de tanıtılacak. Digitimes’a göre Asus CEO’su Jerry Shen ZenFone AR’ın daha iyi bir performansa ve rekabetçi bir fiyaskoyuna sahip olacağına işaret ederek bunu doğruladı.

Buradaki fikir, Android cihazlara kamera ve algılayıcı yardımı ile eşsiz yetenekler sunmaktır. Project Tango şimdilik Google Play Store’da mevcuttur, ancak uygulamalar yalnızca uyumlu bir cihazda çalışabilir. Aynı zamanda, Google yeni cihazlar için daha fazla özel uygulamalar geliştirmek için bir uygulama geliştiricisi ile birlikte çalışmaktadır. Project Tango akıllı telefonların amacı, günlük hayatta daha fazla yer kaplayan kullanışlı bir cihazın geliştirilmesi olarak tanımlanmaktadır.

Phab2 Pro, Google’ın Tango teknolojisini kullanan ilk telefon ve çok daha gelişmiş AR özelliklerine sahip. Bu telefonla nesnelerin ölçümlerini alabilirsiniz ve evinizde yeni bir masa veya başka bir eşleşmenin nasıl göründüğünü görebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz