Banka post 558 hata kodu 2019

/ 13 Mayıs 2019 / 16.475 / yorumsuz
Banka post 558 hata kodu 2019

Bugün sizlere banka pos hatalarından biri olan cevap kodu 558 hatası hakkında merak ettiğiniz soruları gidermek için bu yazıyı açma gereksinimi duyduk.

İşyerlerinde genelde nakit alışveriş olmaksızın pos cihazı ile kart ödemesi yapıyoruz. Ancak bu pos cihazlarında bazen alışveriş sırasında hem iletişimden kaynaklı hemde teknik sorunlardan dolayı işlemlerimiz gerçekleşemiyor. Bunların başında ise kredi kartı bakiye yetersizliği ile limit yetersizliği oluyor. Ek olarak ise pinsiz olan işlemlerde RED 853 hatası alıyor olmamız oldukça sinir bozucu olabiliyor.

Pos hataları neden?

Ancak bu sorunlar şöyle ifade ediliyor. Kişiler temassız kart kullanıyor ve post cihazı buna el verişli değilse kartın izni yok hatası karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra ise pos hata kodu 558 olarak fişte bir uyarı mesajı olarak karşımıza çıkıyor. Genelde ise temassız pos cihazları ile kredi kartı uyumsuzlukları ile 558 hata kodu karşımıza çıkıyor. Eğer bu sorun diğer kartlarda da devam ederse pos destek uzmanlarını çağırmanız gerekiyor.

Buna ek olarak ise RED 853 hatası da bu 558 hatasını alanların karşısına çıkabiliyor. Eğer daima her gittiğiniz yerde siz yaşıyorsanız bu sorunu sizlerde müşteri destek hattından sorunun çözülmesini talep edebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz