Başka cihaza rehberden numara gönderme 2019

/ 7 Nisan 2019 / 10.436 / yorumsuz
Başka cihaza rehberden numara gönderme 2019

Akıllı telefon kullanıyorsanız ve rehberinizde bulunan numarayı sms ya da WhatsApp üzerinden nasıl göndereceğinizi bilmiyorsanız bu konuda sizlere yardımcı olacağız. İlk olarak Telefon numarasını sms üzerinden gönderme işleminden bahsedeceğiz.

Telefon Numarasını SMS Üzerinden Gönderme

Rehberinizde kayıtlı olan numarayı SMS ile başka birine göndermek istiyorsanız. Yapacağınız işlem; ilk olarak rehberinize girin. Ardından göndermek istediğiniz numaraya geçin ve o numaranın üzerine basılı tutarak numarayı kopyalayın. Daha sonra sms kısmına gelerek numarayı göndereceğiniz kişi için üst tarafta rehberden adını bulun ardından mesaj kısmına basılı tutun. Karşınıza yapıştır butonu çıkacaktır ve yapıştır butonuna basın. Numara SMS olarak oraya yapıştırılacaktır ve numarayı bu şekilde karşı tarafa gönderebilirsiniz.

WhatsApp Üzerinden Telefon Numarası Gönderme

WhatsApp üzerinden başkasına numara atmak istiyorsanız üst kısımda anlattığımız adımları burada da uygulayabilirsiniz. Kopyala yapıştır yaparak WhatsApp üzerinden numarayı göndermiş olursunuz. Ancak bu yöntemin daha kısa bir yolu vardır.

Eğer karşı taraf da WhatsApp kullanıyorsa, atacağınız numaranın olduğu kişinin sohbet alanına tıklayın. Mesaj alanında sohbet bölümüne tıkladığınız zaman klavye açılacaktır ve mesaj yazma yerinin sağ tarafında ‘Ataç’ işareti bulunacaktır. Ataç işaretine tıkladığınız zaman alt kısımda kişi ekle seçeneği çıkacaktır. Kişi ekle alanına bastığınız zaman karşınıza rehberiniz çıkacaktır. Çıkan rehberde atacağınız numarayı seçin, gönder işaretine tıkladıktan sonra karşı tarafa numara bu şekilde gitmiş olacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz