Beklenen Nougat Güncellemesi Sonunda Galaxy S7 ve S7 Edge e Geldi

/ 29 Ekim 2017 / 1.021 / yorumsuz
Beklenen Nougat Güncellemesi Sonunda Galaxy S7 ve S7 Edge e Geldi

Beklenen Nougat Güncellemesi Sonunda Galaxy S7 ve S7 Edge’e Geldi

Uzun süredir Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 Edge kullanıcılarının beklediği Android 7.0 Nougat güncellemesi sonunda geldi. Samsung tarafından yapılan resmi açıklama ile güncellemenin tüm cep telefonlarına kademeli olarak gönderildiği ve kısa sürede tüm kullanıcılara ulaştırılacağı bildirildi. Bu nedenle Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 Edge cep telefonlarından birini kullanıyorsanız ve henüz güncelleme cep telefonunuza gelmediyse bu durumda biraz daha beklemeniz gerekiyor demektir.

Android 7.0 Nougat Güncellemesi İle Telefonunuz Hızlanacak

Hatırlanacağı üzere Samsung tarafından bir önce yayımlanan güncelleme de gecikmeli olarak gelmiş ancak mümkün olan en kısa sürede Türk kullanıcıların da telefonlarına ulaştırılmıştı. Android 7.0 Nougat güncellemesini indiren Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 Edge telefon kullanıcılarının telefonlarında fark edecekleri ilk değişiklik kesinlikle telefonlarının hızı olacak. Çünkü güncelleme telefon hızını yükseltmek için pek çok değişikliğe ev sahipliği yapıyor.

Kısa Yol İkonlarının Yeri Değişecek

Telefonunuzun ara yüzünde de farklı değişikliklerin meydana gelmesine neden olacak güncelleme ile beraber kısa yol ikonları hemen bildirim merkezinin üzerine daha küçük görünüm ile taşınacak. Samsung Pass uygulaması da bu güncelleme ile beraber ilk kez kullanıma sunulmuş olacak. Parmak izi kullanan bu sistem sayesinde şifre ile giriş yaptığınız sitelere parmak izinizi kullanarak giriş yapmanıza olanak sağlanıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz