Bilgisayardan İnstagram Kullanma 2019

/ 3 Ekim 2018 / 1.495 / yorumsuz
Bilgisayardan İnstagram Kullanma 2019

Bilgisayardan İnstagram Kullanma 2019

Cep telefonu uygulaması olarak geliştirilen İnstagram gördüğü yoğun ilgi üzerine daha sonra üzerinde geliştirmeler yapılarak masaüstlerine de uyarlandı. Fotoğraf paylaşma platformu olarak tasarlanan İnstagram özellikle de ünlü isimlerin kullanmaya başlamasının ardından patlama yaşamış ve yeni özeliklerin peş peşe gelmesi ile kullanıcı sayısını arttırmayı başarmıştı. Uygulamayı sadece mobil versiyonu ile kullanmak istemeyen kişiler için daha sonra masaüstü versiyonu da kullanıma sunulmuştu.

Bilgisayardan İnstagram’a Nasıl Girilir?

Uygulamaya girmek için ilk olarak bilgisayarınıza mağazadan uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Windows 10 uyumlu olan uygulamayı indirip kurduktan sonra kullanıcı adı ve şifreniz ile hesabınıza giriş yapabiliyorsunuz. Bilgisayardan İnstagram kullanmak isteyen kişilere yüklenen hikayeleri izleme, direkt mesaj gönderme, profil düzenleme, kullanıcı arama, fotoğrafları beğenme, kullanıcı takip etme ve fotoğraflara yorum yapma gibi temel haklar veriliyor.

Bilgisayardan İnstagram’a Resim Yükleme Nasıl Yapılır?

Ne yazık ki İnstagram hesabınıza bilgisayardan resim yüklenmesine izin verilmiyor. Yani İnstagram masaüstü versiyonu için bilgisayardan resim yükleme özelliği mevcut değil. İnstagram bilindiği üzere insanların gezdikleri yerlerden anlık resimlerini paylaşmaları mantığı ile hayata geçirilen bir proje. Bu nedenle masaüstü versiyonundan uygulamaya resim atılmasının engellendiği konuşuluyor. Ancak yine de bilgisayarından resim yüklemek isteyen kişiler için geliştirilen bazı uygulamalar da bulunuyor. Android emülatörleri ise son çare olarak kullanabileceğiniz bir çözüm önerisi olarak öne çıkmayı başarıyor.

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz