Pcden İnstagrama Fotoğraf Yükleme

/ 29 Ekim 2017 / 1.517 / yorumsuz
Pcden İnstagrama Fotoğraf Yükleme

Bilgisayardan İnstagram’a Nasıl Fotoğraf Yüklenir?

Fotoğraf paylaşım sitesi olarak yola çıkan ve bugün tüm dünya genelinde milyonlarca üyeye sahip olan İnstagram kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Genelde sitenin tüm çalışma prensibi dokunmatik ekrana sahip olan cihazların uygun kullanımı için oluşturulmakla beraber Windows ile uyumlu bir uygulama değildir. İnstagram her ne kadar akıllı cep telefonundan anında çekilip paylaşılan fotoğraflar üzerine kurulu bulunsa da bilgisayardan instagram’a fotoğraf ve video yükleme imkânı da bulunmaktadır. Ancak bu imkân direkt olarak İnstagram’ın kendisi tarafından sunulmuyor.

BlueStacks İle İnstagram Resim Paylaşımı

İlk olarak bilgisayarınıza BlueStacks uygulamasını indirin ve gerekli kurulum işlemlerini tamamlayın. Kurulum yaparken mutlaka “App store access” butonunu mutlaka seçin. Büyüteç simgesini tıkladığınız anda uygulama ekranı açılacaktır.

Bu ekran üzerinden İnstagram yazarak arama başlatın. Play Store üzerinden Google hesabınıza giriş yapın ya da hesabınız yoksa bir hesap oluşturun. Bu işlemi tamamlayınca İnstagram indirme penceresi otomatik olarak uygulamayı bilgisayarınıza indirecektir. İndirme işleminin ardından aynı cep telefonundaki gibi İnstagram üzerinden resim paylaşmaya bilgisayarınızdan devam edebilirsiniz.
 
Gramblr İndir, Bilgisayardan İnstagram Paylaşımı Yap

Gramblr uygulamasını bilgisayarınıza indirin ve kurulumunu gerçekleştirin. Uygulamayı açtığınız anda İnstagram kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak bilgisayardan paylaşım yapmanız mümkün. Ancak bu uygulama sadece. jpeg ve .jpg uzantılı resimlerin paylaşımına izin vermektedir. Yine resimler otomatik olarak kırpılmadığı için paylaşacağınız her resim 650X650 boyutlarına getirmeniz gerekmektedir.

Bu programları daha önce kullanmışmıydınız?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz