Bully: Annivesary Edition Cep telefonu Oyunu İndir

/ 29 Ekim 2017 / 3.694 / 1 Yorum
Bully: Annivesary Edition Cep telefonu Oyunu İndir

Bir Rockstar Games Efsanesi “Bully” Artık Mobilde

Play Station 2 tutkunlarının hemen hemen tümünün bir dönem favorisi olmayı başaran ve belkide Rock Star Games tarafından geliştirilen en iyi oyunlardan biri olan Bully: Annivesary Edition artık mobil uygulama ile dilediğiniz her yere sizinle geliyor. Android Google Play ve İOS Apple Store üzerinden indirilebilen oyun ile Bullworth Akademisi çatısı altında henüz 15 yaşında olan ve haylazlıkları ile tanınan Jimmy Hopkins olarak oyunda yerinizi alıyorsunuz.

Oyundaki amacınız okulun zorba çocuklarına ve öğretmenlerin baskılarına karşı kayarak dünyanın en berbat okulunda bir yılınızı sağlam olarak tamamlamanız ve bu süre boyunca öğrenci sıralamasında mümkün olan üst seviyeye çıkmak. Yüksek ekran çözünürlüğü sayesinde kendinizi oyunun içinde hissetmeniz garanti altına alınırken kontrol tuşları da dokunmatik ekranlar için oldukça iyi şekilde özenle ayarlanmış.

Oyunda verilen ilave görevler sayesinde heyecan daima üst seviyede tutulurken yüksek çözünürlüklü ekran desteği de sunuluyor. Play Station 2’de oyunu oynayan kişilerin aynı zevki mobilden beklememeleri durumunda oyunun hoşlarına gitmesi kesin. Diğer mobil oyunlarla kıyaslandığında çok daha akıcı ve etkileyici bir oyun olması da en büyük artılarından biri. Ancak oyun mobil platformda ücretli oyunlar arasında yer alıyor. Oyunu indirmek isteyen kişilerin Google Play Store üzerinden 18,99 lira ödemesi gerekirken Apple Store üzerinden gerçekleştirilen indirmeler içinde aynı tutar talep ediliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz

Bully: Annivesary Edition Cep telefonu Oyunu İndir (1 Yorum)