Blackberry Cep Telefonu Keyone Klavyesi

/ 29 Ekim 2017 / 2.370 / yorumsuz
Blackberry Cep Telefonu Keyone Klavyesi

Blackberry Keyone Resmi Tanıtımı Yapıldı 

İspanya’nın başkenti olan Barcelona’da kapılarını açan Mobil Dünya Kongresi MCW 2017 etkinliği tüm hızı ile devam ederken fuarda yer alan teknoloji devlerinin stantları her gün yeni bir tanıtıma ev sahipliği yapıyor. Teknoloji şirketlerinin adeta birbirleri ile gövde gösterisi yarışına girdikleri fuarda uzun süredir merakla beklenen modellerden biri olan Blackberry Keyone modelinin resmi tanıtımı Blackberry standında gerçekleştirildi.

Blackberry Keyone Klavyesi İle Büyüledi 

Daha önce adı Blackberry Merkür olarak duyurulan ve pek çok görseli internete sızdırılan cihaz Çin’in en büyük teknoloji devlerinden biri olan TCL Corporation ortaklığı ile geliştirildi. Cihazda yer alan QWERTY klavye dokunmaya ve kaydırmaya karşı duyarlı hale getirildi. Daha ziyade Blackberry markalı telefonlara has bir imza olarak kabul edilen QWERTY klavyenin bir üst seviyeye taşındığı cihaz ekranın kendisine dokunma zorunluluğunu ortadan kaldırarak sayfa boyunca ilerlenmesine olanak sağlıyor.

İşletim Sistemi Android 7.1 Nougat

Android işletim sisteminin kullanıldığı Blackberry Keyone modelinde işletim sistemi olarak ise Android 7.1 Nougat sürümü tercih ediliyor. Cihazın gövde imalatında kullanılan şık alüminyum kaplama kullanıcılara ellerinde adeta bir mücevher taşıdıkları hissini verirken geliştirilen ve çok daha iyi hale getirilen klavye de seri kullanımı mümkün hale getiriyor. Blackberry Keyone fiyatı için ise Türkiye pazarında 549 dolarlık fiyat etiketinin kullanılacağı iddia edilirken aynı zamanda satışlara Nisan ayı itibari ile başlanacağı belirtiliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz