Hızlı Şarj Alan Powerbank hangisi

/ 29 Ekim 2017 / 1.443 / yorumsuz
Hızlı Şarj Alan Powerbank hangisi

10 Dakikada Dolan 5000 MAH Powerbank Çinliler Tarafından Yapıldı 

Çin’in en güçlü start-up firmaları arasında yer alan WPG büyük bir ilke imza atarak grafen teknolojisini kullanarak sadece 10 dakika içerisinde tamamen dolan 5000 MAH’lık powerbank üretmiş oldu. Daha önce ünlü akıllı telefon markası olan Huawei’ye ait olan Watt Laboratuvarları ile iş birliği yapmış olduğunu duyuran WPG “grafen bazlı mobil cihaz bataryası” üzerinde çalışmalara başladıklarını duyurmuştu. Grafen teknolojisinin kullanılarak üretilen yeni powerbank uzun süreli dayanıklılık süresi ve kısa sürede şarj olma özelliği ile büyük beğeni topluyor.
 
Sermaye Desteği Huawei Markasından Geldi 

Yapmış olduğu çalışmalarda sürekli olarak maddi sorunlar ile karşı karşıya kalan WPG geliştirmeye çalıştığı powerbank’leri ticari olarak seri üretime geçirme konusunda aradığı desteği Huawei markası çatısı altında buldu. Yine firma bu ürünü hayata geçirebilmek adına sermaye desteği için özel bir yardım kampanyası başlattı.
İlk etapta firma listeye eklediği ürünler ile 100 bin yuan toplamayı hedeflerken şu ana kadar toplanan para 217 bin yuan civarına yaklaştı. Düzenlenen kampanyanın sona ermesine son 11 gün kaldığı için bu tutarın daha da artacağı beklenmektedir.

10 Dakikada 5000 MAH Dolacak 

Bu kadar yüksek tutarda bağış toplanmasının en önemli nedeni olarak kullanıcıların 5000 MAH gücündeki bataryanın sadece 10 dakika da dolması gösterildi. Grafen teknolojisinin sağladığı en büyük avantaj ise aşırı ısınma sorununu ortadan kaldırması olarak açıklanıyor.

Telefonum Yavaş Şarj Alıyor Diyorsanız İşte Nedenleri


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz