Mega Man Legacy Collection Android Cep Mobil Oyununu İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.654 / yorumsuz
Mega Man Legacy Collection Android Cep Mobil Oyununu İndir

Capcom Fenomeni Olan Mega Man Artık Mobil Platformda!

Atari dünyasının efsane oyunları arasında yer alan ve pek çok kişinin favori oyunlar sıralamasında ilk sırada bulunan Mega Man mobil dünyaya adım atmaya hazırlanıyor. 90’lı senelerin en iyi oyun markaları arasında yer alan Nintendo ve Capcom bu yıllarda unutulmaz oyunlara imza atmışlardı.

Nintendo tarafından tüm dünyayı yakıp kavuran Süper Mario oyununun İOS işletim sistemine uyarlanarak mobil platforma taşınmıştı. Rakibinin attığı bu adımın ardından Capcom firması da Retro oyunlar arasında yer alan Mega Man ile mobil dünyaya adım atmaya hazırlanıyor.

 “Mega Man Legacy Collection” Hem Android Hem de İOS Cihazlarda Açılacak

Daha önce oyunu Mega Man Legacy Collection adı ile güncelleyerek Xbox One, Playstation 4 ve bilgisayarlarda kullanıma uygun hale getiren Capcom yeni girişimi ile mobil dünyaya göz kırpmış oldu. Oyun için 6 serilik bir planlamada bulunan Capcom 8 bit efsanesini toplam 6 ayrı oyun olarak kullanıcıların beğenisine sunacak.

Oyun hem Android işletim sistemini hem de İOS işletim sistemini kullanan tüm cihazlarda açılabilecek. Bu sayede oyunun ulaşabileceği kişi sayısı mümkün olan en üst seviyeye taşınacak. Oyunun satış fiyatı olarak henüz firmadan kesin bir açıklama yapılmamakla beraber yaklaşık olarak 2 dolarlık bir ücretlendirmede bulunulması bekleniyor. Yani serinin tamamı yaklaşık 12 dolarlık bir maliyetle cihazlara indirilebilecek.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz