Çerçevesi olmayan telefon Elephone S8

/ 29 Ekim 2017 / 1.601 / yorumsuz
Çerçevesi olmayan telefon Elephone S8

Çerçevesiz Telefon Almak İsteyenlere “Elephone S8”

3 tarafında çerçeve kullanılmadan tasarlandığı için çerçevesiz telefon olarak anılan Elephone S8 yeniden gündeme taşındı. İlk olarak geride bıraktığımız yıl içerisinde görselleri paylaşılan ve farklı olan dış görünüşüyle büyük beğeni toplamıştı. Paylaşılan bu resmin ardından Xiaomi 1 sene boyunca beklemede kalmış ancak yayımladığı görsele benzerlik gösteren Xiaomi Mix isimli bir başka modeli satışa sunmuştu. Elephone 8 ile benzer dış hatlara sahip olan Mix modelinin ardından merakla beklenen çerçevesiz telefonda satışa sunuldu.

Elephone 8 Sonunda Kendini Gösterdi 

En son 1 yıl önce resimleri paylaşılan modelin yapılan yeni tanıtımında ilk resme sadık kaldığı görülürken yine de bariz bazı değişikliklerin bulunduğu da göze çarpıyor. Render görseli ile karşılaştırıldığında ilk dikkat çeken fark altta fiziksel bir butonun varlığı oluyor. Buna ek olarak modelin üzerinde çalışmalar devam ediyor ve yaklaşık olarak 2 ay içinde yeni modelin resmi tanıtımının yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Elephone 8 Teknik Özellikleri 

Cihazın merakla beklenen teknik özellikleri ile ilgili olarak yeni bilgilerde paylaşılıyor. Android 7.0 işletim sistemini kullanmasına kesin gözüyle bakılırken 6 GB RAM ve 128 GB ROM özellikleri bulunuyor. Buna ek olarak telefonun 5.5 inç büyüklüğü olan çerçevesiz ekranı göz dolduruyor. Telefonuyla resim çekmek isteyen kişilere özel olarak 13 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera tercih ediliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz