Chatbox Ne İşe yarar, Chatbox Özlelikleri

/ 29 Ekim 2017 / 8.459 / yorumsuz
Chatbox Ne İşe yarar, Chatbox Özlelikleri

Chatbox Nedir?

Sitede yer alan üyelerin birbirleri ile konuşmalarını sağlayan sohbet programlarından biride Chatbox programıdır. Özellikle de forum sitelerinde son yıllarda çok daha fazla özellik sunulduğu için artık MSN yerine Chatbox kullanımı tercih edilmektedir. Bunun en önemli nedenlerinden biri de Chatbox sohbet hizmetinin çok daha kolay bir şekilde kullanılabilmesidir. Chatbox üzerinden aynı anda 30 kişiye kadar kişinin sohbet etmesine olanak sağlanır ki bu da kalabalık gruplar için son derece idealdir.

Chatbox İP Desteği Sağlıyor

Yine Chatbox üzerinden yapılan sohbetlere sadece forumda üye olan kişiler girebildiği için üyelere özel bir sohbet alanı oluşturulmuş olur. Yine kalın yazma özelliğinin ve IP desteğinin ekli olması da sistemin sağladığı büyük avantajlar arasında bulunmaktadır. MSN ile kıyaslandığında yine ifadelerinin çok daha etkileyici olması bu sohbet programını daha fazla tercih edilir kılmaktadır. İfadeler son derece çeşitli olduğu için sohbetin her anında bu özellikten yararlanarak ifadeler ile sohbetinizi şekillendirmeniz mümkün oluyor.

Moderatörler tarafından bu programın tercih edilmesinin en büyük nedeni ise bu uygulamada istenmeyen kişilerin IP numarası kullanılarak istendiği takdirde hemen engellenebilmesidir. Bu nedenle sohbet esnasında saygısızca konuşan, argo kelimeler kullanan ya da belirlenen konunun dışına çıkarak sohbetin seviyesini düşüren kişiler Chatbox sohbet programının içinden çıkarılarak sohbetin dışına çıkarılmaktadır. Yine Chatbox tarafından oluşturulan kolay kullanım özelliği sayesinde sistemde sohbet etmek son derece pratik bir hale getirilmiş durumdadır.
 
Chatbox hakkında ne düşünüyorsunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler
Benzer Konular

Yorum yaz