Çift Ekranlı Yota3 Fiyatı ve Teknik Özellikleri Neler

/ 29 Ekim 2017 / 1.296 / yorumsuz
Çift Ekranlı Yota3 Fiyatı ve Teknik Özellikleri Neler
Çift Ekranı İle Dikkat Çeken Yota3 İçin Resmi Tanıtım Yapıldı 
Çift ekranlı olması nedeni ile büyük dikkat çeken Yota3 modelinin tanıtımı resmi olarak düzenlenen toplantı ile gerçekleştirildi. Hem OLED ekran hem de e-mürekkep özelliğine sahip olan iki ekranı bulunan Yota3 önceki nesle göre çok daha gelişmiş tasarımı ve güncellenerek daha üstün özelliklere kavuşturulan donanımı ile büyük beğeni topluyor. 
Yota3 Teknik Özellikleri Neler?
Üstün teknik özelliklere sahip olan Yota3 modelinin ön kamerası 13 megapiksel f/2.2 kamera yer alıyor. 5.5 inç büyüklükte 1080p Samsung AMOLED ekrana sahip olan cihazın ön ekranında birde parmak izi okuyucu sensör bulunuyor. Bir önceki modelde sadece 4,7 inç büyüklüğe sahip olan e-mürekkepli ekran bu modelde 5.2 inç büyüklüğe sahip olarak üretiliyor. 720p E Ink Carta II arka ekran olan Yota3 modelin kalınlığı ise 7.9 mm olarak ölçülüyor. 
Yota3 Fiyatı Ne Kadar?
İlk olarak Çin piyasasında satışa sunulacak olan modelin 64 GB kapasiteye sahip olan versiyonun satış fiyatının 690d dolar olacağı açıklanırken 128 GB kapasiteye sahip olan versiyonun satış fiyatı ise 655 dolar olacak. Ulusal hediye seti olarak anılan versiyon ise yine 655 dolarlık etiket ile satışa sunuluyor ve 64 GB kapasiteye sahip. Paslanmaz çelik kasaya sahip olan cihaz aynı zamanda e-kitap kredisi yüklü bir şekilde müşterilere teslim ediliyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz