Android Kopyalama Sorunu Clip Layer

/ 29 Ekim 2017 / 7.902 / yorumsuz
Android Kopyalama Sorunu Clip Layer

Clip Layer Kopyala Yapıştır Sorununu Çözecek 

Android işletim sistemini kullanan kişilerin yaşadıkları en büyük sorunlardan biri olan kopyala yapıştır sorunu Microsoft tarafından geliştirilen yeni Clip Layer uygulaması ile sonunda bir çözüme kavuşturulacak gibi görünüyor.

Android Kopyalama Sorunu 

Bilindiği üzere Android kullanıcılarının birçoğu kopyala yapıştır komutu için çeşitli sorunlar yaşıyor. Bazı kullanıcılar tarafından bu komut hiç kullanılamaz bir durumda iken bazı kullanıcılar ise sadece çok uzun olan metin şeritlerinde bu komuttan yararlanabiliyor. Hatta çoğu kişi yaşanan sorunun kendisinden kaynaklandığını düşünerek “Android kopyala yapıştır nasıl yapılır?” sorusunu yöneltiyor.

İşte devreye yeni sokulan Microsoft Clip Layer uygulaması ile bu sorunun tamamen ortadan kaldırılması amaçlanıyor. Bu yeni uygulama ile ekranda görülen Home tuşuna basılı tuttuğunuz zaman ekranda yer alan içerik hemen uygulama sayesinde analiz ediliyor ve görüntüler ayrıştırılarak metin kopyalaması için tüm alanlara erişilmesi sağlanıyor.

Bu sayede görüntü dışında kalan ekrandaki tüm içeriğin kopyalanması sağlanıyor. Üstelik kopyalanmasını istediğiniz bölümü de kendiniz seçebiliyorsunuz. Seçim yaptıktan sonra ekranın sağ köşesinde çıkan T tuşuna basarak seçtiğiniz alanları belirleyerek metnin bir kısmını kopyalayabilirsiniz. Clip Layer uygulaması için şimdilik sorun teşkil edecek gibi görünen tek şey ise Android işletim sisteminde Home tuşuna basıldığı anda devreye giren Google Asistan özelliğinin devre dışı bırakılması olarak görülüyor. Ancak Android şimdiden bu sorunun çözümü için yeni çareler aramaya başlamış durumda.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz