Çocuklara Özel Cep Telefonu Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 962 / yorumsuz
Çocuklara Özel Cep Telefonu Özellikleri
Çocuklar için Özel Cep telefonu Üretildi
Japonya’da Tone Mobile firması, çocuklar için yalnızca gündüz çalışan akıllı telefon üretti.
Günümüzde, çocuklar da en az yetişkinler kadar teknolojiye meraklılar ve tabii ki en çok kullanmak istedikleri teknolojik cihaz akıllı telefonlar. Televizyon ve internet konusunda olduğu gibi, cep telefonunun sunduğu imkanlar çocuklar için heyecan verici olsa da, tehlikeli durumları da beraberinde getiriyor. Bunlara, masraf tuzakları, emniyetsiz App’ler, hırsız nitelikli aboneler ve içerikleri sayabiliriz. Japonya’daki Tone Mobile adlı şirket, çocuklara özel bir telefon üretti.
“Tone m17” adı verilen telefon, ilkokuldaki çocukların sürekli ekrana bakmasını önlemek amacıyla sadece gündüz saatlerinde çalışmaya programlandı. 12 yaş ve daha küçük çocuklar için üretilen Tone m17, gece saat 22:00 ile sabah saat 06:00 arasında otomatik olarak kapanacak şekilde ayarlanabiliyor.
Tone m17, saat ayarlaması yapabilmesinin yanı sıra, belirlenen yerlerde kilitlenme ve mesajlaşma uygulamalarının kısıtlanması gibi farklı özellikleri de kapsıyor. Telefon için ayarlanan özellikler sadece velilere açık ve onlar dışında kimse bu ayarları değiştiremiyor. Japonya’da 1 Ağustos’ta 312 dolar etiketle satışı başlayacak olan Tone m17’nin, ilerleyen dönemlerde diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı ile ilgili henüz bilgi bulunmuyor.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz