Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Üçleme Paketi

/ 29 Ekim 2017 / 1.552 / yorumsuz
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Üçleme Paketi
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Üçleme Paketi İle Geliyor
Play Station oyun konsolunu tercih eden kişilerin en çok sevindikleri oyun serilerinden biri olan Play Station Crash serisi için beklenen müjdeli haber geldi. Verilen müjdeye göre Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strieks Back ve Crash Bandicoot Warped oyunlarına ait olan remaestered sürümlerin de içeren üçleme paketi satışa sunulacak. Üçleme paketinin satış fiyatı ile ilgili yapılan resmi bir açıklama bulunmazken ilk telaffuz edilen rakamın ise 39,99 dolar olduğu belirtiliyor. 
Play Station 4 Pro Desteği Verecek 
Oyunun Play Station 4 Pro desteği ile satışa sunulacağı duyurulurken yine bazı yeni özelliklere sahip olacağı da belirtiliyor. Buna göre satışa sunulacak olan yeni pakette bonus seviyeleri çok daha gelişmiş olarak kullanıcıların beğenisine sunulurken yeni kayıt ve kontrol noktası ile remastered soundtrack desteği de verilecek. Özelliklede remastered soundtrack haberi oyun severlerin büyük bir heyecan yaşamasına neden olmuş durumda.
 
Play Station Blog Üzerinden Açıklama Yapıldı
 
Oyun yönetmeni olarak görev alan Dan Tanguay oyunun remake mi yoksa remastered mi olduğu tartışmalarına bir son vermek adına Play Station Blog üzerinden resmi bir açıklama yaptı. Satışa sunulacak olan üçlemenin AAA kaliteye sahip olan Remaster olduğunu belirten Tanguay yeni teknolojinin en iyi seviyesinin kullanıldığını belirterek üçlemenin 30 Haziran 2017 tarihinde PS4 için çıkış yapacağı belirtiliyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz