Ücretsiz Dosya Sıkıştırma Programı 7-Zip

/ 29 Ekim 2017 / 2.044 / yorumsuz
Ücretsiz Dosya Sıkıştırma Programı 7-Zip

Dosyalarınızı 7-zip İle Sıkıştırın 

Ücretsiz sıkılaştırma programı arayan kişilerin son dönemdeki tartışmasız gözdesi olan 7-zip hem ücretsiz hem de kaliteli bir uygulama arayan kişilere hitap ediyor. Sıkılaştırma işleminin yanı sıra aynı zamanda çok sayıdaki arşiv dosyası biçimlerini de başarılı bir şekilde açabiliyor.

WinRAR yerine 7-zip Kullanabilirsiniz 

Mail gönderirken ya da dosya saklarken bu dosyaların sıkılaştırılması hem kullanılan depolama alanını küçültmesi hem de işlemi kısaltması bakımından büyük bir kolaylık sağlıyor. Genelde sıkılaştırma yazılımı denildiğinde pek çok kişinin aklına WinRAR gibi alandaki en başarılı yazılımın adı gelse de bu yazılımın ücretsiz deneme sürümü sonrası ücret talep etmesi pek çok kişiyi aynı kalitede başka bir yazılım aramaya itiyor. İşte 7-zip bu arayışlarınıza son verecek oldukça kaliteli bir ücretsiz sıkılaştırma yazılımı olarak öne çıkıyor. Öyle ki yazılım yeni kullanmaya başlayan kullanıcılar kadar uzun süredir sıkılaştırma yazılımı kullanan profesyonellerden bile tam not almayı başarıyor.

7-zip Hangi Biçimleri Açabiliyor?

7-zip kullanarak açabileceğiniz biçimler arasında ARJ, CAB, CHM, CPIO, DEB, DMG, HFS, ISO, LZH, LZMA, MSI, NSIS, RAR, RPM, UDF, WIM, XAR ve Z biçimleri yer alırken bunlara ek olarak 7z, ZIP, GZIP, BZIP2 ve TAR biçimlerini hem açma hem de oluşturma özelliği bulunuyor. Desteklediği biçimlerin son derece fazla olması yazılımın sorunsuz çalışmasını sağlarken aynı zamanda farklı kişilere de hitap etmesini destekliyor.

7-Zip Android indir
7-Zip masa üstü İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz