Sosyal Medyada En Çok Takip Edilen Dünya Liderleri

/ 29 Ekim 2017 / 2.120 / yorumsuz
Sosyal Medyada En Çok Takip Edilen Dünya Liderleri

Dünyanın En Çok Takip Edilen Liderlerinden Biride Cumhurbaşkanı Erdoğan Oldu 

Sosyal medya dünyasının en önemli oyuncularından biri olan Twitter aynı zamanda en çok takipçi yarışının da son derece ciddiye alındığı bir platform olarak öne çıkıyor. Özellikle de dünya liderleri arasında yapılan en çok takipçi sıralaması pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Twitter da en çok takipçisi olan dünya lideri Amerika Başkanlık koltuğunu Donald Trump’a devreden Obama olurken Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise en çok takip edilen devlet adamları sıralamasında 6. basamakta yer aldı.

Liderler Artık Twitter’da Daha Fazla Zaman Geçiriyor

Dünya liderlerinin sosyal medya hesaplarını kullanma oranları da büyük bir hızla artarken konu hakkında araştırma yapan dünyanın en büyük küresel halkla ilişkiler firması olan Burson-Marsteller elde ettiği sonuçları kamuoyu ile paylaştı. 2016 yılını kapsayan araştırmada dünya liderlerinin takipçi sayıları ve Twitter da geçirdikleri zaman gibi farlı pek çok veri paylaşıldı.

Erdoğan Listede 6. Sırada Yer Aldı 

Twitterda en çok takip edilen dünya liderleri sıralamasında geçen sene olduğu gibi bu senede başkanlık koltuğunu devreden Barack Obama birinci sırada yer alıyor. Eski ABD Başkanı @BarackObama hesabını kullanıyor ve şu anda hesabın 83 milyondan fazla kişi takip ediyor. Listenin ikinci sırasında Papa üçüncü sırasında ise Hindistan Başkanı Narendra Modi yer alıyor. Twitterda @RT_Erdogan kullanıcı ismi ile paylaşımlarda bulunan Recep Tayyip Erdoğan ise 9 milyonu aşan takipçi sayısı ile listede altıncı sırada bulunuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz