En Hafif Notebook LIFEBOOK U937/P PC Ultra Hafif Bilgisayar

/ 29 Ekim 2017 / 1.000 / yorumsuz
En Hafif Notebook LIFEBOOK U937/P PC Ultra Hafif Bilgisayar

Dünyanın En Hafif Bilgisayarı Artık O

Bilgisayar firmaları tarafından büyük bir önem verilen en iyilerin üretimi konusunda Fujitsu satışa sunduğu yeni modeli ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi başardı. Çıkardığı Fujitsu LIFEBOOK U937/P modeli ile beraber “dünyanın en hafif bilgisayarı” unvanını ele geçirdi.

Ultra Hafif Notebook Almak İsteyenlere 

Fujitsu tarafından üretilen yeni LIFEBOOK U937/P modeli ölçülen 799 gram ağırlığı ile dünyanın en hafif notebook unvanını elde ederken ultra hafif notebook almak isteyen kişilerin de büyük beğenisini topluyor. Ultra hafif notebook olan LIFEBOOK U937/P modeline ek olarak Fujitsu markası LIFEBOOK P727/P ismine sahip olan istendiğinde katlanarak tablet formunda kullanılan bilgisayarını da satışa sunuyor.

LIFEBOOK U937/P Teknik Özellikleri 

Dünyanın en hafif notebook bilgisayarı olmasının yanı sıra LIFEBOOK U937/P üstün teknolojik özellikleri ile de performans canavarı bir bilgisayar sahibi olmak isteyen kişilere hitap ediyor. Cihazın dış formunda kullanıcılara biri siyah biri de kırmızı olmak üzere 2 farklı renk seçeneği sunulurken 799 gram ağırlık 15.5 mm inceliğe sahip.

En son sürüm olan 7. Nesil İntel Core işlemci ile güçlendirilen bilgisayar her türlü kullanım amacını başarıyla karşılayacak pek çok özelliği barındırıyor. Özellikle de uzun süre bilgisayarlarının başında kalan kişilere ısınma sorunu gibi farklı sorunları yaşatmayan model performansını mümkün olan en üst seviyede sunmayı kesintisiz olarak başarabiliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz