En İyi Android Müzik Çalar Uygulamaları

/ 29 Ekim 2017 / 3.263 / yorumsuz
En İyi Android Müzik Çalar Uygulamaları

Zaman su gibi akıp geçiyor. 1980’lerde popüler olan kasetler şuanda unutulmuş görünüyor. Tabi sonrasında çıkan CD çalarlar.. Hepsinin popülaritesi hızla geçti. Zaman hızla akıp gidiyor. giderken teknoloji hızına yetişebilmek mümkün değil. Belki ileri de çok daha farklı bir teknolojiyle muzik playerlar görebileceğiz. Şuan anlatacağımız ve tavsiye edeceğimiz Media Player Android Uygulamaları geçerliliğini yitirmiş olabilir.

Burada herkes için bir şeyler var. Lafı fazla uzatmadan Android telefonlar için en iyi android müzik çalar uygulamalarına geçelim.

MediaMonkey

Büyük bir müzik arşivi var. MediaMonkey müzik dinlemek iin güzel bir yerdir. Tarih, uyku zamanlayıcısı, dinleme vb bir çok özelliğe sahip olup sizi hayal kırıklığına uğratmaz.
Aynı zamanda müzik dosyalarınınızın özelliklerini düzenleyebilirsiniz. Çalmasını istediğiniz müziği sıraya koyun ve müziğin keyfine varın.

MediaMonkey İndir

PlayerPro Müzik Çalar

PlayerPro düşükçe bir ücreti de olsa ücretli bir Android Müzik çalar uygulaması. farklı arayüz seçebileceğiniz, listeleri düzenleyebileceğiniz, ses eko ayarlarını kolay bir şekilde profesyonelce yapabileceğiniz mütevazi bir müzik oynatıcı.

Sadece bunlar mı? Tabiki hayır. PlayerPro, Google Voice uyumludur ve seçenekler içerisinde uyku zaman ayarlayıcısı da mevcuttur.

PlayerPro İndir

VLC

 

Bşraz daha koyu tonda bir müzik çalar arıyorsanız VLC tam size göre. Daha basit ve daha kullanışlı. VLC ile mp3s dinlemek için kolay bir yontem. VLC ücretsiz bir uygulama ve iç özelliklerinde ekstra ücret gerektirmeden sadece müzik değil film vb gibi uzantıları da izleyebiliyorsunuz.

VLC İndir

Google Play Müzik

Google Play Müzik de eski cdleri yükleyerek arşivleme yapabilirsiniz. Aynı zamanda yeni parçaları satın alabilir pandora benzeri rady istasdan müzik dinleyebilirsiniz. Tabigi Google Müzik Çaları kontrol edebilirsiniz.

Google playda bir çok özelik sizleri bekliyr. Beklentilerinizin üzerinden bir player oynatıcı olduğu kesin.

Google Play Müzik Çalar İndir

BlackPlayer

BlackPlayer özellik olarak VLC Playera çok benzer. Daha basit bir arayüz olarak görünmekle birlikte bir  özelliği içinde barındırır. Uygulama ücretlidir ve fiyat olarak 3$ altındadır.

Uygulamanın cretsiz sürümü de var. Ücretsiz sürümünde otomatik ve manuel albüm kapağı yönetimi, 3 farklı eklenti, baslar, virtualizer ve ekolayzırı özelleştirme, aralıksız oynatma ve daha fazla özellik içinde barındırıyor.

BlackPlayer İndir 

Mekik

Modern, günümüz modasına uygun, renkli ve eğlenceli bir müzik çalar oynatıcı. Diğer müzik çalarlar gibi, yükleme, koleksiyondan müzik dinleme,listeleri görüp düzenleme özelliklerini kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Mekik Müzik Çalar

 

Biz popüler müzik oynatıcıları sizinle paylaşmaya çalıştık.

Siz hangi müzik çalar uygulamasını kullanıyorsunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz