En İyi Görüntülü Video Arama Uygulamaları

/ 29 Ekim 2017 / 12.736 / yorumsuz
En İyi Görüntülü Video Arama Uygulamaları

 

Android için en iyi 11 görüntülü arama uygulamaları

Görüntülü arama artık resmen kabul edilmiş bir yöntem halinegeldiğini görüyoruz. Apple’ın ismini taşıyan Facetime gibi popüler sohbetuygulamalarında görüntüye yer verir.

Sohbet uygulamaları artık yavaş yavaş yerini görüntülüuygulamalara devrediyor.

İnsanlarla daha aktif yüz yüze görüntülü sohbet etmekistiyorsanız şimdi vereceğimiz en iyi 10 görüntülü arama uygulamalarına bir gözatın.

Facebook Messenger : Ücretsiz Görüntülü Video Arama Uygulaması ( Android ve iOS )


Facebook messenger 2015 yılında uygulamasını tüm kullanıcıları ile paylaştı. Görüntülü arama özelliği ile kullanıcılarını rekabetçilerine kaptırmamaya kararlı gibi görünüyor. Facebook Messenger görüntülü arama ile ilgili çok şeyler yazmaya gerek olmaya bilir. Facebook Messenger UygulamasıBilgisayarlarda ve ya Telefonlarda görüntülü arama veya sohbet yapabiliyorlar. Facebook Messenger uygulamasından yaralanmanız için Messenger uygulamasını indirmeniz gerekiyor

 

FACEBOOK MESSENGER İNDİR

 

BBM : Ücretsiz Görüntülü Video AramaUygulaması ( Android ve iOS )

 

İlk olarak mesajlaşma özelliği ile kurulan BBMpopülerleştikten sonra Android ve iOS ta Videolu görüşme özelliğini de aktifetti. Tıpı, Messenger, Skype, Hangouts görüşme uygulamaları gibi, görüntülükonuşma imkanı sunuyor.

BBM ABD ve Kanada’da Yaşayan kullanıcılar için aktifdurumda, 2016 Temmuz ayından sonra dünyanın bir çok yerinde uygulamayageçileceğini belirtmişlerdi, Şuan heryerde kullanılabilir durumda.

BBM İNDİR

 

Hangouts : Ücretsiz Görüntülü VideoArama Uygulaması ( Android ve iOS )

Hangouts videolu arama programı, Applenin FaceTimeUygulamasına Karşı Google’ın çıkardığı bir video görüntülü arama uygulamasıdır.Genel olarak bakıldığında tüm uygulamalar gibi “Hangouts” uygulamasıöncesinde bir mesajlaşma uygulaması olarak hayata  adım atarken şuan görüntülü arama olarakpopülerleşmiş durumda.

Diğer uygulamalardan ayrılan bir özelliği Video aramalarınakatılımcı alabiliyor ve 10 kişi katılımcıya kadar çoklu görüşmeyapabiliyorsunuz.

Android cep telefonlarında hali hazırda yüklenmiş olması,aramalarda bilgisayardan da cevap verilebilmesi bazı özelliklerinden birtanesi.

HANGOUTS İNDİR

ICQ : Ücretsiz Görüntülü Video AramaUygulaması ( Android ve iOS )

Bir efsane klasiği ICQ. 1995-1996 İsrail asıllı bir grupolan Mirabilis tarafından yazılmış bir görüntülü video arama programıdır. Sonzamanlarda etkisini yitirmiş olsa da hala çok güvenli ve çok iddialı gibigörünüyor

Görüntülü arama ve Mesajlaşma uygulamarı gayet iyiçalıştığını söylenilebilir. 3G İnternek bağlantısı üzerindende kaliteli birgörüşme imkanı sağlıyor.

ICQ İNDİR

Just Talk : Ücretsiz Görüntülü VideoArama Uygulaması ( Android ve iOS )

Mesajlaşma ve Görüntülü Arama yapmaya olanak sağlayanstandart arama uygularından biridir. Arkadaşlarınızla, ailenizle ve işinizlealakalı yapılacak görüşmelerde facebook hesabınızı kullanarak iletişimegeçmenizi sağlar.

Just Talk Uygulaması ile grup sohbetleri yapabilir, ücretsiztelefon görüşmesi yapabilir, görüntülü sohbet yapabilir ve oyunoynayabilirsiniz. Skype veya Hanguts kullanıyrsanız böyle bir uygulamaya pekteihtiyacınız yok gibi.

Fakat görüntülü arama ile sohbet yapmak istiyorsanızJustTalk hiçte kötü bir seçim değil

JUST TALK İNDİR

 

KakaoTalk : Ücretsiz Görüntülü VideoArama Uygulaması ( Android ve iOS )


KakaoTalk Türkiyede çok yaygın olmasada dünya çapında 150milyondan fazla kullanıcıya sahip popler bir mesajlaşma servisidir.

Aynı zamanda kaliteli bir görüntülü arama uygulamasıdamevcut. Bazı eklentileri ücretli olsada video ve görüntülü arama sohbet içinbir üvret ödemenize gerek yok.

Aynı zamanda ses filtreleri, grup sohbetleri ve hattaAndroid Wear desteği ile birlikte kullanabilirsiniz. Ayrıca Blackberry PINkullanarak bir çok arkadaşda ekleyebilirsiniz.

KAKAOTALK İNDİR

LİNE : Ücretsiz Görüntülü Video AramaUygulaması ( Android ve iOS )

 

LİNE Görüntülü arama uygulaması şaşırtıcı bir kullanıcıyasahip. Dünya genelinde 600 milyon kullanıcı tarafından kullanıldığı öngörülüyor.

Gayet popüler bir mesajlaşma platformu. Görüntülü aramayapma özelliği de mevcut. Bilgisayarınızda veya cep telefonlarınızda kullanaraksesli veya görüntülü arama yapabilirsiniz. Çapraz platform özelliği şimdilikmaalesef yok.

bununla birlikte,sosyal ağ bağlantı özelliği, grupsohbetleri, anlık mesajlaşma gibi bir çok özellik kullanılabilir durumda.

LİNE İNDİR

Skype : Ücretsiz Görüntülü VideoArama Uygulaması ( Android ve iOS )

Skype Uygulamasını bilmeyen yoktur. En iyi görüntülü aramauygulamalarından bir tanesi ve 250 milyon kişi tarafından aktif olarakkullanılıyor.Son zamanlarda Skype uygulaması kendisine güzel özelliklerekleyerek güçlenmiş durumda. Sesli konuşma için en ideal bir arama uygulaması.Görüntülü araması da mevcut. En önemli özelliklerden bir tanesi her platformdaçapraz görüşme imkanına sahip olması.

SKYPE İNDİR

Tango : Ücretsiz Görüntülü VideoArama Uygulaması ( Android ve iOS )

Tango Android de kullanılabilir iyi bir arama uygulamalarındanbiriydi. Zamanlar görüntülü arama, mesajlaşma, sohbet gibi özelliklerinigüçlendirerek daha tercih edilebilir bir hal aldı.

Tangonun özelliği olarak, uygulamayı kullanan diğerkullanıcılara ulaşarak onlarla görüntülü veya sesli sohbet yapma imkanınız var.

Grup sohbet özelliği de yine Tango uygulaması içerisindebulunuyor.

TANGO İNDİR

Viber : Ücretsiz Görüntülü VideoArama Uygulaması ( Android ve iOS )


Ücretsiz telefon görüşmesi yapmak için akla ilk gelenuygulamalar arasında en iyisi Viber olarak kullanılmakta idi.

Şimdilerde ise kullanıcılarını rakiplerine kaptırmamak için,mesajlaşma ve görüntülü arama arama özelliği de ekledi.

Android Wear desteği, sosyal medya desteği ve çaprazplatform desteği mevcuttur.

VİBER İNDİR

WeChat : Ücretsiz Görüntülü VideoArama Uygulaması ( Android ve iOS )

Listemizin son uygulaması WeChat. !00 milyondan fazlakullanıcısı olduğunu biliyoruz. Çok popüler bir uygulama olmasa da kullanıcısayısı hiçte azımsanmayacak derecede.

Genel hizmetleri olarak, video arama, sesli arama vemesajlaşmanın yanı sıra farklı kullanıcıları konum özelliği ile bulmak vemesajlaşmaya hazır hale getirme gibi farklı bir özelliği de var.

WECHAT İNDİR

Siz hangi Uygulamayı kullanıyorsunuz? 

Bizimle Deneyimlerinizi paylaşın lütfen.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz