Nokia Pixel Akıllı Telefon Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.032 / yorumsuz
Nokia Pixel Akıllı Telefon Özellikleri
Nokia Akıllı Telefon Piyasasına Geri Dönüyor
Bir dönemin en çok satılan efsane cep telefonu markalarından biri olmayı başaran ancak akıllı telefon üretimi konusunda teknolojiyi yakalayamayarak sektörden geri çekilme kararı alan Nokia bu kararından vazgeçti. 2017 yılı itibari ile akıllı telefon üretiminde “bu rekabette bende varım” deme kararı alan Nokia şimdilik “Pixel” adı ile anılan modeli üzerinde çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürmeye devam ediyor. 
İlk Gösterim “MWC 2017” Organizasyonunda Yapılacak 
Büyük bir merakla beklenen ve bu sene Barcelona’da düzenlenecek olan MWC 2017 organizasyonunda ilk tanıtımının gerçekleştirilmesi beklenen Nokia Pixel yapılan çalışmalara rağmen yine de rakiplerinin gerisinde kalacağa benziyor. Özel bir yazılım olan ve cihazların performansını değerlendiren Geekbench testi ile yapılan değerlendirme de bunu ortaya koyuyor. Cihaz Geekbench uygulamasından çoklu çekirdekten 661 puan alırken tekli çekirdekten ise 404 puan alıyor. 
Nokia Akıllı Telefon Özellikleri 
Şubat ayında ilk tanıtımının gerçekleştirilmesi beklenen Nokia Pixel ekranı için büyüklüğün 5,2 ya da 5,5 inç olması beklenirken ekran çözünürlüğü için ise 1440X2690 ölçüsü telaffuz ediliyor. Telefonun işlemcisi olarak ise Snapdragon 200 kullanılacak gibi görülürken telefonun işletim sisteminin ise Android 7.0.1 olmasına kesin gözü ile bakıyor. Nokia’nın ürettiği bu modelin eski ihtişamlı günlerine dönmelerine yardımcı olup olmayacağı büyük bir merak konusu olurken Şubat ayında gerçekleştirilen ilk tanıtım bu konuda soruların yanıtlanmasına yardımcı olacak gibi görünüyor. 

Nokia Cep Telefonu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz