Solitaire Android iOs İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.121 / yorumsuz
Solitaire Android iOs İndir
Efsane Oyun Artık Akıllı Telefonlarda
Bilgisayar sektöründe bir efsane olan Solitaire Microsoft tarafından Android ve İOS için yayınlandı!
Bilgisayar hayatımıza girdiği andan bugüne kadar fiziken ve içerik bakımından oldukça büyük değişiklikler geçirdi. Önceleri sadece belirli fontta yazı yazılabilen yazılımlar mevcutken teknolojinin ilerlemesi ve internetin hayatımıza girmesi ile artık bilgisayarlar evlerimizde sıradan bir obje gibi görünse de içeriği ile günlük hayatımızı kolaylaştırdığı için oldukça önemli. 
Bilgisayarlar sayesinde normal şartlarda bir oda dolusu olacak olan kütüphanenizi kendi özel bilgisayarınızda  kütüphanenizi oluşturarak, ya da fotoğraf albümlerini saklayarak kullanabildiğiniz gibi günümüzde pek çok iş kolu da bilgisayarlar üzerinden yürütülmektedir.
Bilgisayar bu teknoloji serüvenin oldukça büyük gelişme ve değişikliklerden geçerken hayatımıza girdiği andan itibaren neredeyse hiç değişmeyen tek şey Windows işletim sisteminin en temel unsurlarından biri olan Soltaire oyunu. Millet olarak oyunlara olan düşkünlüğümüz tartışmaya açık bir konu olsa da günlük hayatında bilgisayar kullanan kişiler arasında herhangi bir bilgisayarda bu oyunu oynamayan kişi sayısı neredeyse yok denecek kadar az.
Teknoloji ne kadar gelişse de Windows Soltaire’dan vazgeçmedi, yalnızca Windows 8 ve Windows 10 üzerinde yaklaşık 119 milyon Soltaire oyuncusu mevcut. 1990 yılında hayatımıza giren oyun o günden beri hayatımızda yer alıyor. 
Bilgisayar kullanıcıları arasında oldukça popüler olan bu oyunu cep telefonlarından da oynamak isteyenler için Microsoft efsaneleşmiş bu oyunu Anroid ve İOS için uyarlayarak her iki platformda da satışa sundu. Efsane oyunu artık cep telefonlarından da oynayabilirsiniz.
Android Telefonla İçin : Soltaire İndir
iOS Telefonlar İçin : Soltaire İndir

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz