2017 Yeni Nokia Yılan Oyunu Oyna

/ 29 Ekim 2017 / 2.710 / yorumsuz
2017 Yeni Nokia Yılan Oyunu Oyna

Efsane Yılan Oyunu Nokia 3310 Modeliyle Geri Dönüyor

Nokia markasının efsane modelleri arasında yer alan ve bir dönem kırılması zor satış rakamlarına imza atan Nokia 3310 modeli yine kendisiyle beraber efsane olan yılan oyunuyla geri dönüyor. Bugün kapılarını ziyaretçilere açan ve İspanya’nın başkenti olan Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi ile tanıtımı gerçekleştirilen Yeni Nokia 3310 modeli markanın sıklıkla çalıştığı Finlandiya menşeli HMD Global çatısı altında üretiliyor.

Yeni Nokia 3310 Fiyatı 

2005 senesine kadar Nokia tarafından üretilmeye devam edilen Nokia 3310 modeli ilk üretime çıkarıldığı günden 2005 yılına kadar toplamda 126 milyon üretim rakamı ile o dönemde büyük bir rekora imza atmıştı. Son derece dayanıklı bir model olmasının yanı sıra hem tasarımı hem de içerisinde yer alan Snake (yılan) oyunu ile döneme damga vuran modelin yenilenerek satışa sunulacak olması büyük bir heyecan yaratmıştı.

Yenilenen modelin satış fiyatının 50 Euro civarında olması beklenirken orijinalinden farklı olarak yenilenen modelde ekran boyutunun biraz daha büyük olması ve arkada küçük bir kamera bulunması dikkat çekiyor. Ancak cihazda yer alan kameranın çözünürlüğü sadece 2 MP olarak tutulması biraz hayal kırıklığı yaratıyor. Pek çok kişinin cihazı tercih etme nedeni olacak özelliğin ise cihazda sunulan 22 saatlik konuşma süresi olacağı iddia ediliyor. Bilindiği üzere akıllı telefonlarda bir türlü çözülemeyen bir batarya sorunu bulunuyor ki bu da iş amaçlı telefonu kullanana kişilerin sıklıkla sorun yaşamasına neden oluyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz