Ekran Değişim Ücretleri Ne Kadar 2018

/ 29 Ekim 2017 / 967 / yorumsuz
Ekran Değişim Ücretleri Ne Kadar 2018
Ekran Değişim Ücretleri Ne Kadar?
Akıllı telefon kullanıcılarının en çok korktukları konuların başında telefon ekranının kırılması yer almaktadır. Her telefon markasının uyguladığı ücretlendirme politikası farklı olmakla beraber yine her markanın uyguladığı ücretler modellere göre de değişkenlik göstermektedir. Peki, ekran değişim ücretleri ne kadar?
HTC Ekran Değişim Ücreti Ne Kadar?
Markanın en çok sattığı model olan HTC 10 ekran değişim ücreti olarak 400 lira talep edilmektedir. Bu ücret HTC U11 modeli söz konusu olduğunda ise bin liraya kadar yükselebilmektedir. HTC One M9 ekran değişim ücreti ise 350 lira olarak tahsil edilmekte olup HTC Desire 816 kullanıcıları için 250 lira ödenmektedir. 
LG Ekran Değişim Ücreti Ne Kadar?
Markanın en son çıkardığı modellerinden biri olan LG G6 ekran değişim ücreti olarak 850 lira talep edilmektedir. Ekran değişim ücreti en yüksek modellerden biri olan LG G6 modelinin bir altı olan LG G5 ekran değişim ücreti ise 550 lira seviyesinde yer almaktadır. LG G4 ekran değişim ücreti ise 350 lira olarak talep edilmekte olup LG G2 ekran değişim ücreti ise 200 lira ortalamasında yer alıyor. 
Samsung Ekran Değişim Ücreti Ne Kadar?
Samsung Galaxy S8 ve Samsung Galaxy S8 Plus modelini kullanan kişilerin ekranlarının zarar görmeleri durumunda ekran değişim ücreti olarak 1.500 lira ödemeleri istenmektedir. Bir diğer model olan Samsung Galaxy S7 Edge modeli için talep edilen ekran değişim ücreti bin lira olarak tahsil edilirken Samsung Galaxy S7 modeli ekran değişim ücreti ise 690 liradır. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz