Cep Telefonlarında E-Kesinti Mobil uygulaması

/ 29 Ekim 2017 / 857 / yorumsuz
Cep Telefonlarında E-Kesinti Mobil uygulaması
Elektrik Kesintileri Cep Telefonunuzda, E-Kesinti Mobil!
En azından önceden planlanmış kesintileri önceden bilmek ister misiniz? Programlanan elektrik kesilmelerini cebinize getiren E-kesinti Mobil Uygulaması tamamen ücretsizdir.
E-kesinti Mobil uygulama, akıllı telefonlar aracılığıyla Türkiye genelinde planlanmış elektrik kesintilerini önceden haber verir. Abone, kullandığı bölgedeki kesintiden 48 saat önce uygulama cep telefonundan öğrenilse de, kesintiden 30 dakika önce telefona son bir uyarı var. Türkiye’de ‘ilk’ bir başvuru için ücret ödenmiyor.
Türkiye’de planlanan elektrik kesintileri, EPDK mevzuatına uygun olarak web siteleri, e-posta ve gazeteler gibi iletişim kanalları vasıtasıyla duyurulmaktadır. Bununla birlikte, aboneliklerin bu süreksizliklerin farkında olmadığı gerçeği, günlük yaşamda ve işte ciddi zorluklara neden olabilir.
E-kesinti Mobil Uygulama
81 şehir ve 970 ilçeyi kapsamaktadır!
2011 yılından bu yana yenilikçi kimliğiyle faaliyet gösteren AKEDAŞ, Türkiye’deki planlanan elektrik kesintilerini web sitesinde ilan eden Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) ile birlikte çalışarak bu soruna akıllı bir çözüm geliştirdi. AKEDAŞ, Türkiye’de elektrik tüketicileri ile yakından ilgili olan konuyla sosyal sorumluluk yaklaşımı ile ve Bilgi Teknolojileri Grubu Müdürü Kemal Önyurt ve proje ekibi tarafından yapılan proje n “E-kesinti” mobil uygulamasını benimsiyor. Uygulama, abonelerin abone bilgilerini 81 şehir ve 970 ilçeden göndererek abonelerin bu kesintileri fark etmelerini engelliyor.
Uygulama, Apple Store veya Google Play’de ‘e-kesinti’ yazarak yüklenebilir. Konumlara erişim izni verildiğinde, bölge tespiti ve planlanan kesmeler kısa bir süre içerisinde listelenir.
E-Kesinti uygulamasını Faydalı Buluyor musunuz?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz