No Broker Emlak Uygulaması

/ 29 Ekim 2017 / 1.259 / yorumsuz
No Broker Emlak Uygulaması
Emlak Komisyoncularını Aradan Çıkarmak isteyenlere “No Broker”
Teknoloji pek çok alanda baş döndürücü bir hızla yükselmeyi sürdürürken ne yazık ki emlak sektörü yaşanan bu hızlı değişime yeterince ayak uydurmayı başaramıyor. Son dönemde daha yeni yeni yapılan teknolojik yenilikler sektörün ilgisini çekmeyi başarırken bunlardan biride emlak komisyoncularını aradan çıkarmak isteyen kişilere hitaben hazırlanan NoBroker uygulaması olarak öne çıkıyor. 
Artık Komisyonculara Para Ödemenize Gerek Yok 
Uygulamanın amacı evini satmak ya da kiralamak isteyen kişileri ev kiralamak ya da satın almak isteyen kişileri komisyoncuların olmadığı ortak bir platformda bir araya getirmek. Bu sayede potansiyel alıcılar ile potansiyel satıcılar ortak bir paydada buluşuyor ve başka bir emlakçıya ihtiyaç kalmadan işlemlerin tamamlanması sağlanıyor. Bu sayede özellikle de satın almalarda emlakçılara ödenen fahiş komisyon tutarlarının da ödeme zorluğu ortadan kaldırılmış oluyor. 
Uygulama 600 Bin Kişi Tarafından İndirildi
Şimdiye kadar toplam indirme sayısında Android cihazlar 600 bin kez indirme ile öne çıkmayı başarıyor. Uygulama şu anda Hindistan sınırları içerisinde yer alan 4 şehir için kullanıma sunulmuş bir uygulama olarak görülse de yeni geliştirme projelerine ayrılan bütçe ve uygulama için harcanan emek kısa sürede çok daha hızlı şekilde yükseleceğini gözler önüne seriyor. Şu anda Hindistan’da yaşayan kişilerin toplamda 3 milyon dolar gibi son derece yüksek bir komisyon yükünden kurtaran uygulama bu başarısını sürdürerek tüm dünyaya açılmayı hedefliyor. 
Bu Uygulama Türkiyede işe yarayacak mı Dersiniz?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz