En İyi 5 Android Klavye Uygulamaları

/ 29 Ekim 2017 / 3.432 / yorumsuz
En İyi 5 Android Klavye Uygulamaları

En İyi 5 Android Klavye Uygulamaları

Akıllı telefonlarda veya tablet bilgisayarlarda bulunan standart android klavye herkes için yeterli ve kullanışlı olmayabiliyor. Bu durum sebebiyle android uygulama geliştiricileri oldukça kullanışlı android klavye uygulamaları geliştirerek bu ihtiyacı en iyi şekilde karşılıyorlar.

Android işletim sistemli cihazlar için Google Play’de yer alan en iyi 5 android klavye uygulamasını sizler için listeledik;

1- Swype Klavye

Swype Klavye, Nuance tarafından iOS ve Android platformları için geliştirilen bir android klavye uygulamasıdır. Google Play Store fiyatı 2.84 TL olan android klavye arayüzünde kişiselleştirilebilir temaları yanısıra birçok özellikleri ile harika bir android klavye uygulaması.

 

Swype Klavye İndir

2- Google Klavye
 

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan Google Klavye aynı zamanda Standart olarak yazma özelliklerinin yanında ellerinizi ekran üzerinde gezdirerek de yazma imkanı veren uygulama kelimeler arasındaki boşlukları da otomatik olarak yerleştirebiliyor. Ayrıca ses tanıma özelliği sayesinde yazamadığınız durumlarda sesinizi kullanarak istediğiniz gibi mesaj ve notlarınızı tutma özelliği sunan harika bir android klavyedir.

 

Google Klavye İndir

3- Fleksy Klavye
 

Fleksy Klavye, bütün harflerini yanlış yazsanız bile doğrusunu algılayıp düzeltebilen bir android klavye uygulamasıdır. Sahip olduğu otomatik kelime düzeltme motoru sayesinde yanlış yazdığınız kelimeleri çok başarılı bir şekilde düzeltebiliyor.

Fleksy Klavye İndir

4- Kika Klavye

Kika Klavye, iOS ve Android platformu için geliştirilen klavye uygulamasıdır. Emoji ve gif özelliklerinin bulunduğu uygulama cep telefonu ve tabletlerde yazmayı daha hızlı ve daha eğlenceli hale getiren başarılı bir android klavye uygulaması olarak görülüyor.
 

Kika Klavye İndir

5-  SwiftKey Klavye
 

Android işletim sistemi ile Ücretsiz olarak çalışan akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir android klavye uygulamalarından biridir. Bu klavye ygulama sayesinde parmaklarınızı kaydırarak hatasız ve hızı bir şekilde yazılarınızı yazabilmeniz münkün.

Swiftkey Klavye İndir

Sizin kullandığınız klavye uygulaması nedir? Memnun musunuz?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz