En İyi 7 Android RAM Temizleme Programları İndir

/ 29 Ekim 2017 / 14.827 / yorumsuz
En İyi 7 Android RAM Temizleme Programları İndir

En İyi 7 Android RAM Temizleme Programı 

Zamanla indirilen uygulamalar Android cihazlarda RAM belleğin dolmasına neden olur. Kapasite dolmaya başladıkça hem cihazın performansı düşer hem de yeni uygulama yüklerken ve yüklenen uygulamalar açılırken ciddi yavaşlamalar söz konusu olur. Bu sorunların çözümü için RAM temizleme programları kullanılmalıdır. Peki, en iyi RAM temizleme programları hangileridir?

Clean Master

Rekor seviyeye ulaşan indirme sayısı ve kullanıcılardan aldığı 4.7 puanı ile Clean Master bu alanda kesinlikle tartışmasız lider konumunda bulunmaktadır. Program hem arka planda çalışan gereksiz programları tespit etmekte hem de gereksiz dosyaları bulup temizleyerek cihazınızın hızına hız katmaktadır. Uygulama ROOT atma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor ve içerisinde aynı zamanda antivirüs programı da yer alıyor.

Clean Master Ram Temizleme İndir

CCleaner
 

İlk olarak bilgisayarlar için geliştirilen ve yakaladığı başarı ile mobil platforma da taşınan CCleaner uygulaması büyük oranda cihazın batarya süresini de uzatıyor ve performansı bariz şekilde yükseltiyor.

CCleaner Ram Temizleme İndir

1Tap Cleaner

ROOT gerektirmeyen RAM temizleme programları arasında yer alan 1Tap Cleaner uygulaması da indirme sayısı ve beğeni ortalaması ile bu yarışta bende varım diyen uygulamalar arasında yer alıyor. Uygulama belirli periyodlar dahilinde otomatik RAM temizleme işlemini sizin için yapıyor.

1Tap Cleaner Ram temizleme İndir
 
 
AVG Memory & Cache Cleaner

4.2 kullanıcı puanlamasına sahip olan uygulama otomatik olarak RAM temizli yapıyor. Yine cihazın batarya tüketimini kontrol altında tutuyor ve gereksiz dosyaları düzenli olarak temizliyor.

Assistant for Android

4.4 gibi son derece yüksek bir puana sahip olan uygulama diğer uygulamalara oranla daha sık bir şekilde otomatik RAM temizliği yapıyor.

Assistant for Android Ram Temizleme İndir

Power Clean(Booster & Cleaner)

Tamamen ücretsiz RAM temizleme uygulaması olan programın sunduğu en büyük avantajlardan biride diğer uygulamaların tüm özelliklerini sunarken uygulama içi reklam almaması.

Power Clean İndir

Booster for Android

Yine ücretsiz ve uygulama içi reklamsız olan Booster for Android son derece sade tutulan ara yüzü ile de daha kolay bir kullanım imkanı sağlıyor.

Booster for Android İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz