En iyi Android ve iOS Ofis Döküman Uygulamaları

/ 29 Ekim 2017 / 1.931 / yorumsuz
En iyi Android ve iOS Ofis Döküman Uygulamaları

Mobil Platformda Kullanabileceğiniz En Başarılı Ofis Uygulamaları 

Gerek çalışanların gerekse de öğrenimine devam eden kişilerin en vazgeçilmezleri arasında yer alan Ofis Uygulamaları tablet ve akıllı telefonlardaki kullanım oranını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Gördüğü ilgi artınca benzer uygulamaların da geliştirildiği ofis uygulamalarından bazıları sunduğu özellikler ile oldukça başarılı uygulamalar olarak rakiplerinin önüne geçmeyi başarıyor.

Google Dökümanlar

Mobil ofis uygulamaları arasında hiç tartışmasız en başarılı olanlardan biri olarak kabul edilen Google Dökümanlar aynı zamanda Google Drive hizmeti sayesine tüm cihazlarda kullanılabiliyor. Bu da mobilden kaydedilen verilere çok daha kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlıyor. Hem Android hem de İOS işletim sisteminde kullanılabilen bu uygulamanın yanı sıra Google PDF Wiewer, e-tablolar ve Google Slaytlar gibi Google tarafından kullanıma sunulan farklı ofis uygulamaları da bulunmaktadır.

Android İçin Google Dökümanlar İndir
iOS için Google Dökümanlar İndir

Polaris Office 
 

Hiç tartışmasız Microsoft ve Google gibi iki devi saymazsak bu alandaki en başarılı Office uygulaması olarak Polaris Office uygulamasıdır. Bu uygulama farklı pek çok formatı desteklerken ücretli bölümünün yanı sıra ücretsiz kullanım özelliği de bulunmaktadır. Bu ofis uygulama paketi de hem İOS hem de Android platformuna indirilebilmektedir.

Android İçin Polaris İndir
iOS için Polaris İndir

Microsoft Word
 

Ofis uygulamalarının atası olarak anılan Microsoft Word mobil uygulama dünyasına indirilmesi ile beraber en çok tercih edilen mobil uygulamalar arasına girmiş durumda.

Android İçin Microsoft Word İndir
iOS için Microsoft Word İndir

Windows Phone İçin İndir

OfficeSuite + PDF Editor
 

Ofis dökümanlarını düzenlemenin yanı sıra aynı zamanda PDF dosyaları da açmanızı sağlayan uygulama Android işletim sisteminde en çok tercih edilen uygulamalardan biridir.

Android İçin OfficeSuite + PDF Editor İndir
iOS için OfficeSuite + PDF Editor İndir

WPS Office
 

PDF desteğinin yanı sıra Google ve Microsoft Office uygulamaları ile uyumlu olan WPS Office aynı zamanda şifreleme imkânı da sağlamaktadır.

Android İçin WPS Office İndir
iOS için WPS Office İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz