En İyi Google Chrome Eklentileri Nelerdir?

/ 29 Ekim 2017 / 1.037 / yorumsuz
En İyi Google Chrome Eklentileri Nelerdir?

En İyi Google Chrome Eklentileri Nelerdir?

Dünyanın en çok kullanılan aramamotorları arasında yer alan Google Chrome için özenle geliştirilen pek çokuygulama bulunuyor. Bu uygulamalar sayesinde Google Chrome arama motorunu çokdaha etkin bir şekilde kullanmanıza olanak sağlanıyor. Peki, en iyi GoogleChrome eklentileri nelerdir?

Turn Off the Lights

YouTube üzerinden sık sık videoizlemeyi tercih eden kişilere yönelik olarak geliştirilen bir eklenti olan TurnOff the Lights sayesinde video izlerken etrafı karartarak izlediğiniz videoyaçok daha iyi bir şekilde konsantre olabilirsiniz. Uygulamayı buradanindirebilirsiniz…

Panic Button

Web sitelerinde gezerkenişyerinde yöneticilerinin evde ise ebeveynlerinin sürekli olarak baskınyapmasından bıkan kişiler için özenle geliştirilen Panic Button uygulamasısayesinde bu bir sorun olmaktan çıkıyor. Panic Button indirmeniz durumundaChrome araç çubuğunda bir düğme ekliyor ve bu düğmeye bastığınız anda açık olantüm sekmeler gizleniyor. Geçici yer imleri olarak kaydedilen bu sekmelereistediğiniz anda yeniden kolay bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Uygulamayı buradanindirebilirsiniz.

Hover Zoom+

Reddit gibi büyük resimler içinson derece küçük resimlere yer veren siteleri sıklıkla kullanan kişilere yönelikolarak geliştirilen uygulama sayesinde küçük resimlerin üzerine geldiğiniz andabu resimlerin büyütülmesini sağlıyorsunuz. Uygulamayı buradanindirebilirsiniz.

Data Saver

Bizzat Google tarafındangeliştirilen eklenti sayesinde internet sitelerinde gezinirken veri tasarrufuyapmanıza olanak sağlanıyor. Data Saver verilerin boyutlarını sıkıştırdığı içintasarruf etmenizi sağlıyor ve engelli sitelere de girmenize olanak sağlıyor.Uygulamayı buradanindirebilirsiniz.

Select and Speak

Seçilen metnin oynatılması ve vurgulanmasını sağlayan Select and Speak eklentisikonuşma teknolojisini kullanıyor. Erkek ve kadın seslerini kullanan eklentirobotik bir sese sahip. Uygulamayı buradanindirebilirsiniz.

The Great Suspender

İnternette gezinirken açtığıpencereleri kapatma alışkanlığı olmayan kişiler için özenle geliştirilen TheGreat Suspender eklentisi kullanılmayan sekmeleri otomatik olarak kapatıyor vebu sayede belleğin boşaltılmasını sağlıyor. Eklentiyi buradanindirebilirsiniz.

 

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz