Android Telefonlarİçin Asistan Uygulamarı

/ 29 Ekim 2017 / 3.319 / yorumsuz
Android Telefonlarİçin Asistan Uygulamarı

Android telefonlar İçin En İyi 10 Kişisel Asistan Uygulamaları

Kişisel asistan uygulamaları hayatımıza kısa bir süre önce heyecan verici bir şekilde girdi. Fakat bu kişisel asistan uygulamaları “Siri” kadar etkili olamamış gibi görünüyor.

Bizler Android cep Telefonları için en iyi kişisel asistan uygulamalarını sizin için listelemeye çalıştık.

AIVC (Alice)

AIVC (Alice) ortalamanın üzerinde standartlara sahip bir kişisel asistan. Çeşitli uygulamaları, hava durumunu, zamanı, takvimi, notları hatta basit düzeyde matematik problemlerini sorun ve öğrenin. Ayrıca istatistikler, hisse senetleri ve daha fazlası hakkında öğrenmek istediklerinizi eğlenceli bir şekilde cevaplar. Temel özellik olarak SMS, navigasyon, alarmlar ve çeviri gönderme özelliklerini de içerisinde barındırıyor.

Fiyat : Ücretsiz

AIVC (Alice) İndir

Cortana

 

Fiyat Ücretsiz

Cortana hala üzerinde çalışma yapılması gereken bir kişisel asistan uygulaması. Fakat potansiyeli yüksek. Microsoft uygulaması ve Windows 10’a entegre olabiliyor. Cortana arama yapmak, Sms ve e-postaları okumak, notlar almak, takvime eklemeler yapmak gibi bir çok özelliğe sahiptir. Size şakalar bile yapabilir 🙂

 

Yinede bazı eksiklikleri olmasına rağmen başta da belirttiğimiz gibi geliştirmeye müsait güzel bir kişisel asistan.

CYMAN Mark 2

CYMAN Mark 2 bir çok kişi tarafından çok fazla bilinmeyen kişisel asistan uygulamasıdır. Özellikleri arasında mesaj gönderme, görevler, bilgi bulma ve benzeri bir çok telem özelliğe sahiptir. Bu uygulama biraz daha geliştiricilerin ileride IOT destekler. Yine bazı ek özellikleri arasında dil çeviri, görev liste yönetimi, alarm ayarlama, birim dönüştürme ve planlanan komutları uygulama bulunmaktadır.

 

Fiyat : Ücretsiz

Pro sürümü 4.59$

CYMAN Mark2 İndir

Dragon Mobile Assistant

 

Dragon Mobile Assistant Nuance Communications firması tarafından piyasaya sunuldu. Oldukça standart özelliklere sahip. Ekran kapalı ve kilitli olduğunda aktif hale gelebilen özenli mod’a sahiptir. Diğer kişisel asistanlardan ayıran özelliklerinden biri budur. Ayrıca sesler arasında seçim yapabilir ve asistanınızı adlandırabilirsiniz.,

 

 

Fiyat : Ücretsiz

Dragon Mobile Assistant İndir

 

Google Allo 

 

Fiyat Ücretsiz

 

Google Allo hala oldukça yeni bir haberci uygulamasıdır. Aynı zamanda Google Asistan görevide görmektedir.Google Allo takvime birşeyler eklemek, arama yapmak, sorulara cevap verme, şakalar yapma, belirlediğiniz zamanlarda bilgi sunma gibi çeşitli şeyleri yapabilmeniz mümkün. 

 

Herhangi bir sohbet sırasında çağrılabilir ve sohbetteki herkez tarafından kullanılabilir özelliğine de sahiptir. Bu uygulama aynı zamanda Messenger hizmeti ile birleştirilebilir ve konuşma yaptırabilirsiniz.

 

 

Google Allo İndir

Google Asistan

Fiyat : Ücretsiz

Google şimdi hemen hemen Android telefonlarda kişisel asistan uygulamalarının tartışmasız en iyisi. Tek bir yerden tüm ihtiyaçlarınızı Google Asistan ile yönetebilirsiniz. Bu uygulama aslında yapı itibari ile çok sert bir yapıda olsada kendi özellikleri ile vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Google asistan sürekli kendini güncelleyip yeniliyor. Cihazınızda Google Play Store varsa zaten burada ücretsiz bir şekilde güncellemeleri alabilirsiniz.

 

Google Asistan İndir

 

 

Hound Asistan

Hound , Cortana asistan uygulamasına yakın bir tarzı var. Otel rezervasyonu için entegre Expedia desteği ve bazı gelişmiş özellikler içerir.. Hatta Hangman gibi etkileşimli oyunlar dahi oynayabilirsiniz. Şuan sadece Ameraka’da kullanımda olan uygulama beta sürümü ile birlikte geliyor.

 

Hound Asistan İndir 

Indigo Virtual Assistant
 
Indigo Virtual Assistant kişiliği üzerinde biraz daha fazla odaknan bir kişisel asistan uygulamasıdır. Geliştiriciler nomal bir insan gibi kendi kendine konuşmak için teşfik ediliyor.. Sms gönderme, e-posta, telefon görüşmeleri, navigasyon gibi temel özellikleri mevcut. 
 

 
 

Indigo Virtual Assistant İndir
 
 
 
Jarvis Asistan 
Fiyat : Ücretsiz / 1.25 $
 

 
Jarvis Asistan, Iron Man Sinema filminden ilham alınan bir Android asistan uygulaması. Jarvis widget desteği, duvar kağıtları belirleme yeteneği, cihaz kontrolleri, örnek olarak Wi-fi kapatma, hatırlatmalar gibi özellikleri olan kullanılması gereken kişisel asistan uygulamalarından biri. 

 

Jarvis Asistan İndir
 
 Robin Asistan

Son olarak Robin Asistan uygulamasına yer vereceğiz. Diğer asistan uygulamaları gibi temel özelliklere sahip. Bu özellikler arasında sms gönderme, temel komutlar, festler, otopark ve trafik uyarıları, benzin fiyatları ve daha fazlasını içerisinde barındırıyor.

 

Robin Asistan İndir

 

 

 

İlginizi Çeken Bir Asistan Oldu mu?

 

Siz Hangisini kullanıyorsunuz


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz