Galaxy S7 Telefonlar için En İyi microSD Kartlar, Depolama

/ 29 Ekim 2017 / 1.837 / yorumsuz
Galaxy S7 Telefonlar için En İyi microSD Kartlar, Depolama
Galaxy S7 Telefonlar için En İyi microSD Kartlar Nelerdir?
Galaxy S6 için bir microSD kartı eklemek için bir seçenek yok. Samsung firması bu kez kullanıcıları dinledi ve Galaxy S7‘lerde microSD kart desteğini geri getirdi. Böylelikle daha çok HD video kaydedebilecek, daha kaliteli ve daha çok fotoğraf barındırabilecek ve müzikleri ayıklamadan tümünü telefonunuzda saklayabileceksiniz.
Tabi burada özelliklerine göre microSd kart seçimini iyi yapmanız gerekir. Samsung Galaxy için microSD kartlar 64GB üzeri seçenekleri ile farklı markalarda sizlere sunmaya çalıştık.
SanDisk Ultra 200GB
Gayet güzel bir depolama alanı bulunuyor. Samsung galaxy S7 Cep telefonlarıyla uyumlu microSDXC kart depolama olarak 200GB bir alan sağlıyor. Aynı zamanda saniyede 90MB transfer hızı mevcut. HD videolarınızı ve büyük dosyalarınızı sorunsuz bir şekilde aktarabilirsiniz. 
Samsung EVO + Plus 64GB
Saniyede 95MB dosya indirebilir özelliği ve 256GB depolama alanı ile performansı yüksek bir microSD karttır.
PNY Elite 128 GB


Eğer bulut sistemine gerek olmadan  yüksek bir performans ile depolama kapasitesi istiyorsanız PNY Elite 128 GB microSD kart iyi bir alternatif gibi görünüyor. Saniyede 85MB indirim hızı sunuyor. Telefon yada tabletinizden alan boşaltmak için güzel bir çözümmüş gibi görünüyor.
Sandisk Extreme Plus 64GB


Sandisk Extreme Plus UHS-1/U3 microSDXc kartı tam HD ve 4K video kayıt yeteneğine sahip. Saniyede 95MB dosya transfer hızına sahip. Bu kartı aynı zamanda dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda kullanabilmeniz için kendi SD adaptörü ile birlikte geliyor. Ayrıca microSD, microSDHC ve microSDXC kartlarının yazma yeteneğine sahip
Kingston Digital, 64GB microSDXC Kartı


Kinsgon UHS-I microSDXC kartı 64GB kapasiteye sahiptir. saniyede 90MB okuma ve saniyede 45MB yazma hızına sahiptir. Başka diğer bilgisayarlarda kullanılabilme şansınız var. 
64GB üzeri microSD karlar Galaxy S7 telefonlar için iyi alternatifler sunmaya çalıştık. Sizde telefonunuzu Samsung Galaxy S7 olarak değiştirmek istiyorsanız bu kartla size avantaj sağlayabilir.
Siz hangi microSD kartı kullanıyorsunuz?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz