En İyi Youtube Video İndirme Programı 2019

/ 29 Temmuz 2018 / 5.113 / yorumsuz
En İyi Youtube Video İndirme Programı 2019

En İyi Youtube Video İndirme Programı 2019

Dünyanın en popüler video izleme siteleri arasında bir numarada yer alan YouTube her gün yeni binlerce içeriğe ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ancak bazı videolar zaman içerisinde silinebiliyor. Gerek videoların silinmesi durumunda içerikleri izleyememe riskine karşı önlem almak gerekse de her izlendiğinde internet kotanızın gitmesini engellemek adına bu videoları indirmek online izlemekten çok daha mantıklı geliyor. Peki, YouTube video indirme işlemi için en iyi video indirme programı hangisi?

4K Video Downloader

Sorunsuz ve basit bir video indirme programı arayan kişilere hitap eden 4K Video Downloader sadece video URLS üzerinden işlem yapıyor. Kopyala yapıştır yapıp indir butonuna basmanız yeterli oluyor. 360 derece ve 3D videolar içinde indirme işlemi yapılabiliyor.

4K Video Downloader Sitesine Git

 

WinX YouTube Downloader

YouTube videolarının yanı sıra Facebook ve ve Dailymotion gibi farklı pek çok popüler video kanalı üzerinden de indirme desteği veren WinX YouTube Downloader 4K video indirme özelliğine sahip olmasına rağmen 360 derece ve 3D video indirme özelliğine sahip değil.

WinX YouTube Downloader Sitesine Git

 

 

aTube Catcher

YouTube başta olmak üzere pek çok farklı platformdan video indirme desteği veren aTube Catcher programı aynı zamanda indirilen videoları izlemek istediğiniz cihaz ile uyumlu hale de getiriyor. Yani bir nevi otomatik video dönüştürücü hizmeti de veriyor.

aTube Catcher Sitesine Git

 

Free YouTube Download

Kullanabileceğiniz en basit video indirme programı olan Free YouTube Download sunulan otomatik indirme özelliğini aktif etmeniz halinde sadece video URL’si ile indirme desteği veriyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz