Meizu Cep telefonu Meizu M5S Goruntusu ve Oyellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.473 / yorumsuz
Meizu Cep telefonu Meizu M5S Goruntusu ve Oyellikleri

En Yeni Meizu “Meizu M5S” Basına Sızdırıldı 

Çin’in dev akıllı telefon markası Meizu tarafından orta segment akıllı telefonlar kategorisinde yer alması için özenle tasarlanan Meizu M5S modelinin ilk resimleri basına sızdırıldı. Özel bir teknoloji sitesinin ele geçirdiği görüntülerin yanı sıra telefonun teknolojik özelliklerine de yer verildi. Metal kasaya sahip olarak tasarlanan telefonda ön tarafta standart olarak yer alan bir ana ekran tuşu bulunuyor. Şık bir tasarıma sahip olmasına rağmen sahip olduğu bu özellikler nedeniyle telefon sıradan bir görüntüye sahip.

Arka Kamera 13 MP Olacak

Artık akıllı telefon almak isteyen kişilerin en çok kamera özelliklerine dikkat etmeleri akılı telefon üreticilerinin de yeni modellerinde kameraya daha fazla odaklanmasına neden oluyor. Meizu M5S modelinde önde 5 MP kameraya yer verirken arkada yer alan kamerada ise13 MP kamerayı tercih ediyor. Toplam ağırlığı 138 gram olan telefonun 2930 MAH bataryası ile daha uzun bir kullanım süresi vadetmesi bekleniyor.

Büyük Ekran, Rahat Kullanım 

Akıllı telefonlardan dizi ve maç izleme keyfi yaşamak isteyen kişiler için telefonda geniş ekran tercih edilirken 5.2 inç büyüklüğünde ekranın belirlenen çözünürlüğü ise 720P olarak tercih edilmiş. İşlemci olarak 8 çekirdekli MediaTek işlemci kullanılırken dahili depolama alanı olarak 64 GB gibi derece geniş bir kapsam sunuluyor. Cep telefonunun ilk olarak Çin’de satışa sunulması beklenirken Meizu M5S Türkiye pazarı satış faaliyetleri için ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz