Evcil Hayvan Sahipleri İçin Petsbook Uygulaması

/ 29 Ekim 2017 / 1.639 / yorumsuz
Evcil Hayvan Sahipleri İçin Petsbook Uygulaması

Evcil Hayvan Sahipleri İçin Ortak Paylaşım Uygulaması Kullanımda 

Akıllı telefon uygulamaları hayatımızda pek çok kolaylığın oluşmasını sağlarken bunlardan bazıları gerçekten son derece faydalı uygulamalar olarak öne çıkıyor. Günlük egzersiz takibinden sağlık uygulamalarına kadar farklı pek çok alanda kullanıma sunulan başarılı uygulamalara duyarsız kalamayan Petsbook.com ‘da mobil uygulama dünyasında yerini almaya karar verdi.

Evcil Hayvan Uygulaması Olarak Bir İlk 

Yüksek sayıda üyesi bulunan Petsbook.com yeni bir uygulama geliştirerek mobil dünyada da varım derken uygulama sayesinde bu soğuk günlerde ev bekleyen canların daha kısa sürede yuvalandırılması amaçlanıyor. Aslında uygulama son derece geniş bir kullanım alanına sahip. Çünkü isteyen kişiler kendi evcil hayvanları için özel bir sayfa açarak hayvanlarının resimlerini paylaşırken isteyen kişiler ise sokakta buldukları tasmalı hayvanlar için kayıp ilanları verebiliyor ya da sahipsiz hayvanları sahiplendirmek için sosyal medyanın gücünü kullanarak sahiplendirme ilanları oluşturabiliyor.

Hastalıklar Hakkında Yardım Alabiliyorsunuz 

Uygulamanın sunduğu en büyük avantajlardan biride evcil hayvanlar için sık sorulan hastalık ve karşı karşıya kalınan problemler için konunun uzman isimleri tarafından cevap videoları oluşturulması. Petsbook şu anda hem Google Play Store hem de AppStore üzerinden kullanıma sunulmuş durumda ve indirme tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Evcil hayvan satışına karşı olan uygulama canların para karşılı satılmasına karşı çıkıyor ve ücretsiz sahiplenme için gerekli güvenilir paylaşım ortamını kurmayı amaçlıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz