Facebook x24 ve x6 360 Derece Kamera

/ 29 Ekim 2017 / 1.270 / yorumsuz
Facebook x24 ve x6 360 Derece Kamera

Facebook’tan 330 derecelik kamera geliyor!

Facebook kendi markası altında satmayı planladığı 330 derecelik çekim yapabilen video ve fotoğraf kamerasını duyurmaya hazırlanıyor. İşte yeni 330 derecelik kameranın detayları.

Facebook’un düzenlediği F8 konferansının ikinci gününde Mike Schroepfer tarafından tanıtılan iki yeni 330 derecelik kamera ile şirketin 330 derecelik kamera sektörünü kızıştırma ve daha iyiye gitmeye zorlama isteğinde olduğu anlaşılmış oldu.

x24 ve x6’ya hazır olun!

x24 ve x6 adı verilen bu iki yeni kameranın daha başarılı 330 derecelik görüntü kaydı için sırasıyla 24 ve 6 farklı kameradan oluşan bir kamera topluluğu olduğunu söylememiz gerekiyor.

Facebook bu iki kameranın tasarımlarının lisansını alarak, üretmek isteyen şirketlerle görüşecek ve bu yılın sonuna dek iki kamerayı da piyasaya sürmüş olacak.

İki cihazın da tasarımlarının gerçekten harika göründüğünü ve Surround 330 adlı kameraya oranla çok daha küçük boyutlarda, yuvarlak hatlı tasarımlarıyla geleceğe yönelik bir tasarımla üretilecekleri görülebiliyor.

Facebook’un mühendislik bölümünün başındaki isim Brian Cabral da kamera ile ilgili olarak, “Bu ekosistem için yapmaya çalıştığımız şey, içerik üreticilerine rahatlıkla kullanabilecekleri aygıtlar sunmak ve bu yeni sanatsal dilin yaygınlaşmasına yardımcı olmak.” sözlerini sarfetti.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz