facebook canlı yayına Arkadaşlarımı Nasıl Davet Edebilirim

/ 29 Ekim 2017 / 1.211 / yorumsuz
facebook canlı yayına Arkadaşlarımı Nasıl Davet Edebilirim

Facebook Canlı yayındayken Arkadaşlarınızı Yayına davet Edin

Facebook, canlı yayınlara arkadaşlarınızı davet etme özelliği ekliyor

Facebook, canlı yayınları daha eğlenceli ve interaktif hale getirebilmek için iki yeni özelliğini duyurdu. Bu özellikler sayesinde canlı yayınları daha sosyal ve eğlenceli hale getirmeyi hedefliyorlar.

Canlı yayınların, diğer paylaşımlara nazaran 10 kat daha fazla yorum yapılıyor olması ve çok açık belli ki canlı bir yayın üzerinde bir şeyleri tartışmanın daha çekici olması Facebook’un bu yeni özelliği eklemesini sağlamış. Artık bir canlı yayın sırasında sadece arkadaşlarınızla özel bir sohbet başlatabilir ve canlı yayın ile ilgili yorumlar yapabilirsiniz. Böylece aynı ortamda bulunmayan arkadaşlar aynı anda ortak bir canlı yayında buluşarak bir arada sohbet edebilecekler.

Sohbete, herhangi bir canlı yayın sırasında arkadaşlarınızı davet ederek başlayabilir ve yayın bittikten sonra da Messenger üzerinden arkadaşlarınızla sohbete devam edebilirsiniz. Tabi ki özel bir sohbet başlattıktan sonra genel sohbete de dönüş mümkün.

Facebook blogunda paylaşılan habere göre, bir süredir bir kaç ülkede test edilen bu özellik önümüzdeki yaz ayına kadar daha geniş kitlelere açılmış olacak.

Yeni eklenen bir diğer özellik ise bir süre önce halka mal olmuş kişilerle denenen canlı yayına birini davet etme özelliği. Artık iOS cihazlarda tüm profiller ve sayfalar canlı yayınlarına bir başkasını davet etme özelliğine sahip olacak. Yani bir konu özelinde yaptığınız canlı yayına bir başka yerde bulunan kişiyi davet ederek ekran içinde ekran özelliğiyle daha faydalı ve anlamlı yayınlar yapabileceksiniz.

Hepimizin bir mecraya dönüştüğü bir dönemde bu özelliklerin birçok kişi için oldukça faydalı ve kullanışlı olacağını düşünüyorum. Farklı kullanım alanlarını da zamanla görmeye başlacağımıza inanıyorum.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz