Facebook Yeni Keşfet Özeliği Nasıl Kullanılır

/ 29 Ekim 2017 / 5.857 / yorumsuz
Facebook Yeni Keşfet Özeliği Nasıl Kullanılır

Facebook İnsanları Keşfet Özeliği İle Takipçilerin Hedefi Olabilirsiniz 

Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım ağlarından biri olan Facebook listenizde ekli olan arkadaşlarınız ile yetinmeyerek sizin için adeta çöpçatanlık görevi üstleniyor. Facebook tarafından devreye sokulan “Discovery People” özelliği ile başka insanları keşfetmenize olanak sağlamayı amaçlıyor. Facebook şu anda hem Android hem de İOS işletim sistemini kullanan kişiler için kullanıma aldığı özellik sayesinde dilerseniz başka insanların sizi keşfetmek için kullanabilecekleri birkaç cümle kurmanıza izin veriyor.

Facebook Navigasyon Bölümünü Ziyaret Edin 

Özelliğin sizde de aktif olup olmadığını anlamak için Facebook’ta sayfalar, yerler, etkinlikler ve yakın yerler gibi özelliklerin takip edilebildiği navigasyon alanında Discovery People bölümünün de eklenmiş olması gerekiyor. Bu yazıyı tıklayarak takip et butonuna basmanız durumunda bölümün hemen başında profilinizin kısa bir özeti yer alıyor. Bu alana dilerseniz sizi takip etmek isteyen kişilere kendinizi tanıtabileceğiniz birkaç kısa cümle kurmanıza da izin veriliyor.

Aşağı bölümde ise sizin gibi başka kişilerle tanışmaya istekli olan farklı kullanıcıların bilgilerine yer veriliyor. Bu bölüme eklenen kişilerin seçiminde Facebook sizin yapmış olduğunuz beğenileri, üye olduğunuz grupları ve yaşadığınız yer bilgileri gibi özellikleri kullanarak size en uygun olan kişileri seçmeye çalışıyor. Aşağı bölümde yer alan kişileri ekranı elinizle sağ tarafa doğru kaydırarak kişiler üzerinde gezebiliyor ve profillerinin izin verilen bölümlerini görüntüleyebiliyorsunuz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz