Facebook Keşfet Butonu

/ 29 Ekim 2017 / 2.177 / yorumsuz
Facebook Keşfet Butonu

Facebook “Instagram Keşfet” Sekmesini Kendi Sistemine Entegre Edebilir

Yeni özellikler denemeye ve sürekli olarak kendisini geliştirmeye devam eden Facebook kullanıcılarına yepyeni bir özellik sunmaya hazırlanıyor. Mobil Facebook uygulaması üzerinden denemeye açılan ve ilk başta Instagram sosyal paylaşım sitesinde kullanılan keşfet sekmesine yakın özellikler sunan keşfet butonu pek çok kişi tarafından henüz fark edilmiş durumda değil.

İOS Cihazlarda Deneme Yapılıyor

Facebook mobil kullanıcılarına yönelik olarak şu anda sadece deneme yaptığı özellik İOS işletim sistemini kullanan cihazlara indirilen Facebook sürümünde yer alıyor. Uygulamanın hemen alt sınırında yer alan ana sayfa butonunu kullanarak ulaşabiliyorsunuz.

Bu sayede bu alanda normalde yer alan yayın akışına ek olarak kişisel tercihlerinize göre şekillenen bir keşfet sekmesi bulunuyor. Keşfet sekmesi sayesinde Facebook sosyal paylaşım sitesi üzerinden beğendiğiniz paylaşımlar ve izlediğiniz videolara bağlı olarak belirlenen yeni içerikler paylaşılıyor. Bu sayede ilgi alanlarınıza göre yeni paylaşılan videolara ve içeriklere çok daha kolay bir şekilde ulaşmanıza izin veriliyor.

Geliştirilen algoritmanın sağladığı en büyük avantaj ise kişinin gözden kaçırdığı paylaşımlara kolay bir şekilde ulaşmalarına izin verilmektedir. Geliştirilen yeni özellik sayesinde Facebook kullanıcılarının uygulamada çok daha uzun zaman geçirmelerine olanak sağlanıyor. Yine bu özellik sayesinde artık popüler yayıncılar tarafından yapılacak olan paylaşımlarda çok daha kısa sürede çok daha fazla kişiye çok daha kolay bir şekilde ulaştırılacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz