Facebook Messenger grup oluşturma 2019

/ 22 Nisan 2019 / 4.515 / yorumsuz
Facebook Messenger grup oluşturma 2019

Bugün sizlere Facebook Messenger grup nasıl kurulur onu anlatacağız. İşte Facebook Messenger grup hakkında bazı detaylar…

Messenger grubu kurarak en az üç kişi ile sohbet etmeniz mümkün. Facebook’ta yer alan Messenger üzerinden grup sohbeti kurarak toplu sohbetler yapabilir ve genel konuşmalar sağlayabilirsiniz.

Facebook Messenger Grubu Nasıl Kurulur?

Cep telefonu veya akıllı cihazlarınızda yer alan Messenger uygulaması üzerinden grup sohbeti kurmak için aşağıdaki adımları takip edin;

  • İlk olarak uygulamayı açın,
  • şimdi Ana sayfa üzerinde aktif gruplar ile aramalar sekmesini gelin.
  • Bu kısımda gruplar a dokunun
  • Açılan arayüzde grup kur diyin.

Bu alanda ise grup kur kısmında karşınıza çıkan pencereden yeni grup kurmak için kişiler listesi açılacaktır. Grup sohbetine bir isim verin ve alt kısımda yer alan kişilerden gruba eklemek istediğiniz kişileri seçip davet edin. Tüm istediğiniz kişileri davet ettikten hemen sonra yöneticisi olduğunuz grup için resim ekleyebilir veya değiştirebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra daha sonradan kişi ekleyip kişi çıkarabilirsiniz.

Messenger sonradan kişi ekleme

Oluşturulan gruba daha sonradan yeni kişi eklemek isterseniz eğer, bu adımları takip edin;

  • Üye olarak eklemek istediğiniz kişi için grubu seçin.
  • Daha sonra grup fotoğrafının hemen altında yer alan diğer kısmına dokunun
  • Bu kısımdan üye ekle diyin.

Bu pencereden birçok kişiyi daha gruba dahil edebilirsiniz. Hepsi bu kadar.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz