Facebook Renkli Paylaşım Nasıl Yapılır, Arka Planı Nasıl renkli yaparım

/ 29 Ekim 2017 / 5.229 / yorumsuz
Facebook Renkli Paylaşım Nasıl Yapılır, Arka Planı Nasıl renkli yaparım

Facebook Paylaşımları Artık Renklendiriyor

Facebook’un son zamanda çıkardığı ve şuan sadece Android telefonlarda uygulamaya koyduğu renklendirme özelliği ön plana çıkıyor. Paylaşımlarınızın arka planını kişisel zevklerinize göre renklendirmenize olanak sağlıyor

Facebook sosyal medya daki teknik özellikler haricinde arayüzde köklü bir değişiklik yapmaktan kaçınıyor. Bu bazen avantajlı gibi görünse de bazen kullanıcıların farklılık arayışından kaynaklanan dezavantaj olarak görünüyor. Facebook bunu dikkate almış olacak ki uzun zamandan beri farksız görünen paylaşım modunu şimdi bu yenilik ile renklendirmeye çalışıyor

Gönderiye Arka Plan Rengi Nasıl Eklerim?

Aslında bu işlem çok basit. Fakat yinede zorluk çekecek kullanıcılar için kısa bir şekilde özetleyelim.  Gönderi paylaşım bölümünde görülen “Aklınızda ne var” yazan boş alana tıklayın. Bu işlemi yaptıktan sonra otomatik olarak renk seçeneklerinin karşınızda belirdiğini göreceksiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra renk tonunuzu seçin ve paylaşımızını yapın. Bu kadar basit.

Şuan Sadece Android telefonlarda Mevcut

Başta da belirttiğimiz gibi bu özellik sadece Android telefonlarda aktif oldu. Bu bi anlamda test aşaması gibi görünüyor. Android telefonlar haricinde farklı işletim sistemleri ve masa üstünde yakın bir zamanda hizmete girebileceği öngörülüyor.

Renkli paylaşımı nasıl buluyorsunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz