Facebook Sayfası Dondurma İşlemi 2019

/ 13 Eylül 2019 / 1.347 / yorumsuz
Facebook Sayfası Dondurma İşlemi 2019

En çok kullanılan sosyal ağlardan biri olan Facebook’ da sayfa dondurma işlemi nasıl yapılır ? Bugün bu konudan bahsedeceğim. Kullandığınız Facebook sayfanızı bazı sebeplerden dolayı dondurmak isteyebilirsiniz. Yani sayfanızı silmeden kaldırmak istiyorsanız dondurma işlemini uygulamalısınız.

FACEBOOK SAYFASI NASIL DONDURULUR ?

  • 1- Facebook sayfanızın üst kısmında ayarlar bölümüne giriniz.
  • 2- Genel seçeneğine girin.
  • 3- Sayfanın görünürlüğüne girin.
  • 4- Düzenle kısmını seçin.
  • 5- Sayfa yayından kaldırıldı seçeneğini seçin.
  • 6- Kaydet butonuna basın.

Bu işlemi yaptıysanız eğer sayfanız geçici olarak dondurulmuş olacaktır. Tekrar yayınlamak isterseniz yukarıda anlattığım işlemi yeniden yapın bu sefer de sayfayı yayınla butonunu seçin.

Bazen uzun yola giderken sayfayı geçici olarak kapatmayı tercih eden arkadaşlarımız var ama geçici olarak kapatmak yerine zamanlı paylaşım yaparak belirli sürelerde paylaşım yapabilirsiniz bu sayede de sayfanızı dondurmaya gerek kalmaz. Bunu yapmak da oldukça basit sayfa üzerinde yayınlama araçları kısmından planlanmış zamanlı paylaşım belirleyin, bu paylaşımları zamanlı olarak yapabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz