Facebok Jobs İş İlanı Verme Özelliği

/ 29 Ekim 2017 / 2.339 / yorumsuz
Facebok Jobs İş İlanı Verme Özelliği
Artık Jobs Özelliği İle İş İlanlarınızı Facebook Üzerinden Verebilirsiniz 
Artık günlük olarak yeni bir özellik duyurmayı kendisine iyice alışkanlık eden Facebook işverenler için yeni bir özelliği duyurdu. Buna göre işverenler artık kendi sayfaları üzerinden çok daha kolay bir şekilde iş ilanları verebilecek. Hayata geçirilen yeni uygulama sayesinde iş arayan kişilerde verilen iş ilanlarına yine Facebook üzerinden iş başvurusunda bulunabilecek. Facebook  Jobs adını verdiği bu yeni özellik sayesinde Facebook başvuruları yüksek kullanım oranına sahip olan Messenger aralığı ile işverenlere iletilecek. 
Snapchat Sonrası Yeni Hedef Linkedin Mi Oldu?
Bilindiği üzere son derece fazla eleştiri almasına rağmen Facebook rakibi olan Snapchat tarafından hayata geçirilen pek çok özelliği kopyalayarak büyümesini engellemekle suçlanmıştı. Hayata geçirilen bu yeni özellikte benzer özellikler ile son derece fazla tercih edilen Linkedin platformunun bu yeni atak ile büyük yara almasına kesin gözüyle bakılıyor. Facebook bu hamlesi ile iş arayan kişilerle işverenlerin Messenger platformu üzerinde bir araya getirmeyi hedefliyor. 
Ücretsiz İş İlanı Verebilirsiniz 
Facebook tarafından hayata geçirilen bu yeni özellik ile beraber tamamen ücretsiz bir şekilde iş ilanları oluşturmanıza olanak sağlanıyor. Yine ücretsiz kariyer siteleri gibi farklı yerlerde uygulanan limit sınırlaması Facebook iş ilanları uygulamasında kesinlikle söz konusu olmuyor. Verilen iş ilanları haber akışı bölümünde yer alacağı için kısa sürede daha fazla kişiye ulaşma potansiyeline de sahip olarak görünüyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz